Det skal du se på HBO Nordic i marts

Foto: Silicon Valley/HBO Nordic

I marts måned byder HBO Nordic på nye sæsoner af en række fan-favoritter som The Good Fight, Billions og Silicon Valley samt de helt nye serier Heathers, Bad Banks, Krypton og Trust.

(Foto: The Good Fight/Patrick Harbron/CBS)

The Good Fight
2. sæson får premiere 4. marts
I 2. sæson af Showtimes The Good Fight oplever Chicago en voldsom stigning i antallet af mord, og det sætter byen på den anden ende. Midt i kaosset føler Diane, Lucca, Maia og resten af advokatfirmaet sig pludselig truet, efter at en klient ved et andet firma har slået en advokat ihjel for at tage overpris. Mordet tvinger firmaet til at se kartoteket af egne klienter igennem for at finde ud af, om nogle af dem kunne finde på at gøre morderen kunsten efter. Serien er skabt af Robert og Michelle King, og på rollelisten finder man Christine Baranski, Rose Leslie, Cush Jumbo, Delroy Lindo, Audra McDonald, Sarah Steele, Justin Bartha, Michael Boatman og Nyambi Nyambi. I den nye sæson vender Tim Matheson (The West Wing og The Affair) også tilbage i en bærende rolle.

(Foto: Heathers/Paramount)

Heathers
Premiere 8. marts
Den nye Paramount-serie Heathers er en aktuel genopfindelse af den oprindelige 80’er-kultfilm af samme navn. I serien står Veronica Sawyer overfor en noget anderledes, men lige så ond, gruppe af “Heathers”, som man husker fra filmen. Den ledende “Heather” er den fashionable og fandenivoldske Heather Chandler, og ved hendes side har hun Heather Duke og Heather McNamara. På rollelisten finder man blandt andre Grace Victoria Cox, James Scully, Melanie Field, Brendan Scannell, Jasmine Mathews, Deanna Cheng og Kurt Fuller. Og som en skæv hyldest til den originale film gæsteoptræder en af filmens oprindelige stjerner, Shannen Doherty.

(Foto: The Arrangement/Jeff Lipsky/E! Entertainment)

The Arrangement
2. sæson får premiere 12. marts
I 2. sæson af The Arrangement når Megan Morrisons (Christine Evangelista) stjernestatus nye højder, og hun udnytter den nye, favorable position til at gå videre med planen om at nedlægge “The Institute of the Higher Mind”. Samtidig har hun travlt med at planlægge brylluppet med Kyle (Josh Henderson), men den på overfladen så perfekte Kyle viser sig at have en mørk fortid, og Megan begynder langsomt at finde ud af, hvordan og hvorfor Kyle er forbundet med IHM-lederen Terence Anderson (Michael Vartan) og hans kone Deann Anderson (Lexa Doig).

(Foto: American Crime/ABC)

American Crime
Hele 3. sæson bliver tilgængelig 13. marts
Den Emmy-vindende antologikrimi er tilbage med 3. sæson, og endnu en gang medvirker Felicity Huffman, Regina King og Timothy Hutton. Serien er skabt af John Ridley, og alle 8 episoder af den nye sæson bliver tilgængelige på premieredagen.

(Foto: Bad Banks/Iris Productions)

Bad Banks
Premiere 14. marts
Efter en fejlagtig fyring fra den prestigefyldte investeringsbank Crédit International får den unge, lovende investment banker Jana Liekam tilbudt drømmejobbet hos Deutsche Invest i Frankfurt under den kendte investeringschef Gabriel Fenger. Jane forlader kæresten og hans 5-årige datter til fordel for det nye job, og hun formår hurtigt at imponere den nye chef og resten af kollegerne. Hun opdager dog alt for sent, at det er hendes tidligere chef i Crédit International, Christelle LeBlanc, der står bag hendes succes og i al hemmelighed har manipuleret med virkeligheden. Jane befinder sig nu pludselig på et sted midt imellem nye forpligtelser og Leblancs ubarmhjertige afpresning.

(Foto: The Business/HBO)

O Negócio
4. sæson får premiere 19. marts
O Negócio (The Business) fortæller historien om Karin, Luna og Magali, der er tre attraktive, intelligente kvinder, som går sammen med det formål at revolutionere deres profession. De står ved en skillevej i deres karrierer, men deler en vision: Hvorfor kan det ældste erhverv i verden ikke nyde godt af moderne markedsføring og planlægning? Karin, Luna og Magali er escortpiger, men de er klar til at gebærde sig som forretningskvinder. Blandt de medvirkende er João Gabriel Vasconcellos, Rafaela Mandelli, Michelle Batista, Eduardo Semerjian og Juliana Schalch.

(Foto: Krypton/DC Entertainment)

Krypton
Premiere 22. marts
Den nye serie Krypton udspiller sig to generationer inden ødelæggelsen af ​​Krypton – den legendariske Man of Steels fødeplanet. Den følger Supermans bedstefar (Cameron Cuffe, The Halcyon) og hans kamp for at opretholde familiens ære, efter at hans “House of El” er blevet udstødt fra samfundet. Serien er baseret på DC-karakterer og er produceret af David S. Goyer (Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice, The Dark Knight-trilogien).

(Foto: Barry/HBO)

Barry
Premiere 26. marts
Ny, sort komedieserie med Bill Hader i hovedrollen som den deprimerede og lavtlønnede lejemorder Barry, der en dag bliver beordret til L.A. for at gøre det af med en skuespiller. Jobbet sender ham i armene på en aspirerende teatertrup, og pludselig finder han ud af, at han hellere vil være skuespiller. Dén beslutning er dog ikke populær i hans kriminelle bagland, så nu skal Bill finde ud af, om han kan forene de to verdener. I de øvrige roller finder man blandt andre Stephen Root, Sarah Goldberg, Glenn Fleshler, Anthony Carrigan og Henry Winkler. Serien er skabt af Alec Berg (Silicon Valley) og Bill Hader.

(Foto: Trust/Oliver Upton/FX)

Trust
Premiere 26. marts
Trust er instrueret af Danny Boyle og har Donald Sutherland og Hilary Swank på rollelisten. Serien, som er baseret på virkelige hændelser, er historien om en af USAs rigeste familier; Getty-familien. En familie, hvis historie er både kompleks og ulykkelig, og hvor penge er omdrejningspunktet på godt og ondt. Serien strækker sig over det meste af 1900-tallet og tager sin begyndelse i 1973, hvor John Paul Getty III (Harris Dickinson), arvtageren til familiens olieformue, bliver kidnappet af den italienske mafia i Rom. Kidnapperne kræver mange millioner dollars i løsesum, for hvilken rig familie vil ikke betale hvad som helst for at få deres elskede familiemedlem tilbage?

(Foto: Silicon Valley/HBO Nordic)

Silicon Valley
5. sæson får premiere 26. marts
Emmy-vinderen Silicon Valley er tilbage med 5. sæson. Serien giver et humoristisk indblik i IT-verdenen og den guldager, branchen befinder sig i. En branche, hvor det ofte er dem, der har de bedste forudsætninger for at få succes, der ikke kan finde ud af at håndtere den. På rollelisten finder man Thomas Middleditch, Zach Woods, Kumail Nanjiani, Martin Starr, Josh Brener, Amanda Crew, Matt Ross, Suzanne Cryer og Jimmy O. Yang. Serien er skabt af Mike Judge, Alan Berg, John Altschuler og Dave Krinsky.

(Foto: Billions/HBO Nordic)

Billions
3. sæson får premiere 26. marts
I den 3. sæson af Showtimes dramaserie fortsætter Chuck Rhoades (Paul Giamatti) og Bobby Axelrod (Damian Lewis) med at gøre livet surt for hinanden. Wendy Rhoades (Maggie Siff), Chucks kone og Axes personlige rådgiver, befinder sig i en svær position midt i mellem dem. Penge, magt og hævntørst står på agendaen, nu hvor det risikofyldte spil fortsætter. I de øvrige roller finder man Malin Åkerman, Toby Leonard Moore og Asia Kate Dillon, og der er gæsteoptrædener fra blandt andre Clancy Brown som Waylon “Jock” Jeffcoat. Billions er skabt af Andrew Ross Sorkin, Brian Koppelman og David Levien.

Læs også: De 5 bedste serier på HBO Nordic i 2017

Læs også: Gå på opdagelse i online Westworld-skattejagt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like