Det skal du se på HBO Nordic i november

 

Der er gensyn med Vikings og Gomorrah, når de nye sæsoner tjekker ind på streamingtjenesten HBO Nordic i november. Derudover er der også humor og masser af action på programmet. Med andre ord så kommer november ikke til at skuffe. Vi må også antage at vejret herhjemme, bliver ved med at appellere til timevis af “bingewatching”foran det firkantede vidunder i dagligstuen eller soveværelset.

Tjek programmet nedenfor og husk at du også kan se masser af børneindhold på Toonix, som er HBO Nordics nye satsning med børneindhold. Læs mere om det her

HBO Nordic i november

VIKINGS er tilbage!


Sæson 5 (10×60 min). Premiere 30. november

Den internationale seriesucces og en af de mest populære serier på HBO Nordic er tilbage. Vikings er skabt af Michael Hirst (Elizabeth, The Tudors). Femte sæson har danske Alex Høgh Andersen i front som Ivar the Boneless, der indtager en lederrolle over den store hedenske hær i England. Danske Marco Ilsø og Ida Marie Nielsen er stadig med i serien, som byder på magtkampe, hævnaktioner og blodige vikinger. Jonathan Rhys Meyers er ny i Vikings som biskoppen Heahmund. På premieredagen sendes et dobbeltafsnit efterfulgt af et nyt afsnit hver torsdag i 8 uger. I 2018 følger 10 nye afsnit. Alle tidligere sæsoner er tilgængelige på premieredagen.

 

30 ROCK 


Sæson 1-7. Premiere 1. november, alle sæsoner er tilgængelige på premieredagen

Den kendte komiker Tina Fey er skaberen bag den succesfulde komedieserie 30 Rock om Liz Lemon (Tina Fey), der er forfatter på et komedieshow. Det er noget af en udfordring både at skulle styre det succesfulde tv-show og samtidig skulle håndtere en arrogant chef og en ny, skør tv-stjerne. På rollelisten ses også Alec Baldwin, Tracy Morgan og Jane Krakowski.
SMILF


Sæson 1 (8×30 min). Premiere 6. november

I SMILF forsøger den unge singlemor Bridgette (Frankie Shaw) at få kabalen med parforhold, sexliv, karriere og morrollen til at gå op. Serien er baseret på Frankie Shaws kortfilm, som vandt juryprisen ved Sundance Film Festival i 2015. Shaw har skrevet, produceret og instrueret den semi-biografiske komedieserie i samarbejde med Michael London (Sideways, Snowfall, The Magicians), Janice Williams (Confirmation), Lee Eisenberg og Gene Stupnitsky (The Office, Bad Teacher) og producent Scott King (Difficult People). Rosie O’Donnell har sin første tv-serierolle som Bridgettes mor, der lever efter sine helt egne regler. Serien er produceret af ABC Signature Studios i samarbejde med Showtime.

UMBRE (SHADOWS)


Sæson 2 (6×60 min). Premiere 12. november

Relu lever et dobbeltliv med kone, børn og et job som taxachauffør, som i virkeligheden er et dække over, at han arbejder for den lokale mafia. I første sæson faldt facaden, og i anden sæson af denne originalserie fra HBO Romania er Relu og hans kone blevet skilt, og Relus to liv kolliderer på voldelig vis. Serien er skrevet og instrueret af den prisvindende filmskaber Bogdan Mirica (han vandt i Un Certain Regard-kategorien i Cannes 2016 for Câini).

AMERICAN CRIME


Sæson 1 (11x60min) og 2 (10x60min). Premiere 15. november

Antologiserien fra ABC sætter fokus på forskelsbehandling i det moderne amerikanske samfund. I sæson 1 rejser Luis Salazar illegalt fra Mexico til USA, og han opdager, at der findes slavelignende forhold blandt arbejderne på landet. I sæson 2 bliver Russ’ (Timothy Hutton, kendt fra Ordinary People) og Barbs’ (Felicity Huffman, kendt fra Desperate Housewives) søn myrdet, og svigerdatteren bliver udsat for et seksuelt overgreb. I den efterfølgende retssag lurer racismen. På rollelisten ses også Lili Taylor (Six Feet Under) og Regina King (Ray). Alle episoder bliver tilgængelige på premieredagen. Sæson 3 kommer i starten af 2018.

WHEN WE RISE


Miniserie (4×120 min). Premiere 15. november

Miniserien skildrer den personlige og politiske kamp for LGBTQ-gruppen i USA fra dens spæde og svære begyndelse til bedre tider i dag. When We Rise er skabt og skrevet af Oscar-vinder Dustin Lance Black (Milk, J. Edgar). På rollelisten ses Guy Pearce (Memento, L.A. Confidential) som LGBTQ-aktivisten Cleve Jones, Mary-Louise Parker (Weeds, Angels in America) er kvindesagsforkæmperen Roma Guy, Rachel Griffiths (Brothers and Sisters, Six Feet Under) er Romas hustru, og Michael K. Williams (The Wire, Boardwalk Empire) er lederen af et afroamerikansk samfund. De fire episoder bliver alle tilgængelige på premieredagen.

GOMORRAH


Sæson 3 (12×60 min). Premiere 18. november

Gomorrah er fortællingen om den kriminelle napolitanske organisation Camorra. Serien er baseret på Roberto Savianos bestseller og Matteo Garrones prisvindende spillefilm af samme navn. Gomorrah slog seerrekorderne i Italien, da første sæson blev vist i 2014, og det var den mest sete premiere på Sky i England som kanalens første serie på et fremmedsprog. I tredje sæson bliver nye alliancer indgået mellem seriens hovedpersoner Genny (Salvatore Esposito), Ciro (Marco D’Amore), Malammore (Fabio De Caro) og Scianel (Cristina Donadio). Sæsonen er instrueret af Claudio Cupellini og Francesca Comencini.

God fornøjelse!

Læs også: Halloween special 5 serier med creep faktor på HBO Nordic

Læs også: Nyt på HBO Nordic med danske Sarah-Sofie Boussnina på rollelisten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like