Hvad skal vi se på HBO Nordic?

Foto: The Deuce/HBO Nordic

Kan vi blive ved med at tale om den danske sommer? Det kan jeg, især da sommeren har betydet mange lange timer indenfor for mig og familien. Underholdning stod på serier, masser af serier, og jeg er nu klar til at se, hvilke nye serier der skal ind i stuen den kommende tid. Jeg har kastet blikket på HBO Nordic denne gang, og du skal heller ikke snydes for en lille oversigt.

RAY DONOVAN

Medvirkende: Liev Schreiber, Jon Voight, Steven Bauer
Genre: Dramaserie
Premiere: Se den allerede i dag! Sæson 5 havde premiere den 7. august

Liev Schreiber er tilbage som Ray Donovan, i 5. sæson af serien med samme navn, hvor Susan Sarandon har sagt ja til at medvirke som den legendariske Samantha Winslow, der står i spidsen for en meget kendt filmstudio i Hollywood. Samatha hyrer Ray, efter hendes hjælper i årevis pludseligt vender ryggen til hende. Ray skal ”rydde op i tingene” og lade fortiden forblive fortid.

Se traileren her:

THE DEUCE

Medvirkende: James Franco (tvillingebrødrene Vincent og Frankie Martino) og Maggie Gyllenhaal (prostitueret Candy)
Genre: Dramaserie
Premiere: Første sæson udkommer den. 11. september

Når James Franco er med, så må jeg se den. Er det kun mig der elskede ham i Pineapple Express? I The Deuce får vi lov til rejse tilbage i tiden nærmere bestemt til 70’erne og 80’ernes New York, hvor David Simon og George Pelecanos, som i øvrigt også stod bag HBO-hittet The Wire, tager os igennem pornoindustriens historie lige før legalisering.

Se traileren her:

BETTER THINGS

Medvirkende: Pamela Adlon, Celia Imrie, Mikey Madison
Genre: Komedieserie
Premiere: Sæson 2 kan streames fra den 15. september

Du kender sikker Pamela Adlon fra Californication, hvor hun spiller Charlie Runkles
sjove kone. Serien er inspireret af Pamela Adlons eget liv, hvor hun også har været alene om at opdrage tre døtre i L.A.,mens hun prøvede at få en karriere i filmbranchen. Adlon spiller Sam, en skuespiller uden filter, der forsøger at jonglere mellem at tjene til dagen og vejen, følge med i døtrenes liv, more sig med venner samt finde lidt tid til sig selv indimellem.

(Foto: HBO Nordic)

VICE PRINCIPALS
Medvirkende: Danny McBride, Walton Goggins
Genre: Komedieserie
Premiere: Sæson 2 kan ses fra den 18. September

Vi følger historien om en high school i en forstad i sydstaterne, hvor hovedrollerne spilles af Neal Gamby og Lee Russell, der begge deler posten som vicerektorer. Da rektoren (Bill Murray) træder af sin mangeårige stilling for at tage sig af sin sygdomsramte hustru, begynder der at udspille sig en magtkamp mellem disse to vicerektorer for at overtage den eftertragtede stilling som rektor. Men da de pludseligt begynder at modtage udefrakommende trusler, lægger Gamby og Russell deres gensidige foragt til side ud fra betragtningen om, at ”min fjendes fjende er min ven”.

Se traileren her:

CURB YOUR ENTHUSIASM
Medvirkende: Larry David, Jeff Garlin, Cheryl Hines
Genre: Komedieserie
Premiere: Sæson 9 kan streames fra den 2. oktober

Larry David har hovedrollen i serien som havde premiere i år 2000, som handler om Larry. Eller måske en der tale om en mere fiktiv version af sig selv? Larry har alt, hvad hjertet kan begære, for han har masser af penge, berømte venner, en betænksom kone og et fantastisk Hollywood-hjem. Hvorfor er det så at han laver rod i sit liv? Er det mon fordi livet på toppen ikke altid er godt nok, eller?

Se traileren her:

Læs også: HBO Nordic Game of Thrones sæson 7 premiere

Læs også: Det må gerne være helt sort

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like