SKAM-skuespiller medvirker i ny dansk serie

Foto: Andreas Raun/Discovery Danmark

Den norske skuespillerinde Josefine Frida har en stor rolle i den kommende serie fra Discovery Danmark.

Du kender hende måske som Noora fra SKAM, men nu slår Josefine Frida sine skuespillervinger ud i et nyt projekt, hvor menneskelig begær møder spændingsgenren.

Inspireret af virkelige begivenheder

DOPAMIN foregår på det fiktive Limfjordens Universitetshospital i Aalborg, hvor der er en række uventede dødsfald forekommer.

Serien er baseret på virkelige kriminalsager og er næste trin i Discovery Danmarks store fiktionssatsning, som begyndte med serierne Fars Drenge og Fixer. Fars Drenge fik premiere i august, og Fixer udkommer senere i år.

“For os er det vigtigt at kunne tilbyde en bred og varieret streamingtjeneste til vores seere. Mens Fars Drenge er ovre i den mere muntre og tåkrummende ende, kommer vi med DOPAMIN til at se et mere dramatisk udtryk. Fælles for dem begge er, at de på hver sin vis skal være serier, som man kan hygge sig med og blive underholdt af” fortæller Discovery Networks Danmarks programdirektør Pil Gundelach Brandstrup.

Glæder sig over nye udfordringer

DOPAMIN vil være Josefine Fridas danske seriedebut, og hun har set meget frem til projektet.

“Det har været en vældig spændende oplevelse at arbejde på serien, og jeg glæder mig helt vildt til at se, hvordan det endelige resultat bliver. Som skuespiller leder jeg altid efter nye udfordringer, og rollen i DOPAMIN er en spændende og helt anderledes rolle end hvad jeg før har spillet, så jeg måtte bare sige ja til muligheden” siger Josefine Frida om sin medvirken i den kommende serie.

Optagelserne forventes afsluttet i denne uge, og så venter vi ellers spændt på den første trailer.

Det forventes at DOPAMIN får premiere på Discovery+ i foråret 2022.

LÆS OGSÅ: Vi Elsker Serier anbefaler: 3 gode serier du skal se i august

LÆS OGSÅ: Rystende true crime-serie: Månendens anbefaling på C More

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Ted Lasso’ rammer plet igen

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like