Sommer-Serietjek

(Foto: Sharp Objects/HBO Nordic)

Serietjek præsenteres i samarbejde med TELMORE Play, og hjælper dig med et overblik over det store udvalg i serieland, så du altid er opdateret på hvilke serier du bør se. Med TELMORE Play får du fri adgang til alt det fede indhold på HBO Nordic, TV2 Play On Demand, C More, børnekanalen Min Bio og meget mere. Læs mere her

HBO Nordic:

Sharp Objects

(Foto: Sharp Objects/HBO Nordic)

Serien, der har Amy Adams i hovedrollen og Big Little Lies-instruktør Jean-Marc Vallée i instruktørstolen, handler om journalisten Camille Preaker, der med sine egne tunge psykiske problemer i bagagen, skal undersøge to unge pigers mord i sin tidligere hjemby. Der er tale om en klassisk fortælling, hvor ondskab i den ydre verden bekæmpes, samtidig med at indre dæmoner bearbejdes.

Ballers

(Foto: Ballers/HBO Nordic)

Dwayne Johnson vender tilbage i rollen som den tidligere footballspiller Spencer Strasmore, der hjælper andre sportsudøvere i at navigere rundt i forretningsdelen i sportsverdenen. Strasmore har store planer om at udvide sin forretning, men vejen til succes er ikke altid lige ud af landevejen. Fjerde sæson har premiere den 13. august.

C More:

Sweetbitter

(Foto: Sweetbitter/Plan B Entertainment)

Sweetbitter er produceret af Brad Pitts produktionsselskab Plan B. Første sæson af serien er på 6 episoder og handler om pigen Tess (Ella Purnell), der starter en tempofyldt tilværelse i New Yorks restaurationsmiljø. Serien handler blandt andet om svigt og livet i overhalingsbanen i en af de mest hypede brancher i en af de mest hypede byer i USA.

Rise

(Foto: Rise/Universal Television mfl.)

Josh Radnor, som du nok kan huske som Ted fra nyklassikeren How I Met Your Mother, spiller hovedpersonen Lou Mazzuchelli i Rise, der bygger på romanen Drama High af Michael Sokolove. Lou er en ambitiøs lærer, som vil genrejse Stanton Highs dramaafdeling med en nyopførelse af forestillingen Spring Awakening. Serien – der indtil videre består af en sæson med 10 episoder har fået fine anmeldelser og er en af de bedste nye serier på C More.

TV 2 Play On Demand:

Younger

(Foto: Younger/Jax Media)

En enlig mor på 40 bliver anslået til at være yngre end hun egentlig er. Det bliver starten på et makeover, hvor hun beslutter sig for at genstarte sit kærlighedsliv og karriere som 26-årig. Serien er er skabt af Darren Star, der også har arbejdet på serier som Sex & the City, Beverly Hills 90210 og Melrose Place. Serien får premiere til august.

Dawson’s Creek

(Foto: Dawson’s Creek/Columbia TriStar Television)

Selvom det ikke er en ny serie, er Dawson’s Creek efterhånden blevet en klassiker indenfor ungdoms-tv og følger fire unge i en by ved kysten, mens de prøver at finde hoved og hale i deres teenageliv. Hovedrollen tilhører James Van Der Beek, der bl.a. spiller overfor Katie Holmes. TV 2 viser alle seks sæsoner henover sommeren.

Læs også: Serietjek i juni

Læs også: Serietjek i maj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like