Spændende mordgåde-serie er tilbage på TNT

Murder in the First

Den storladne dramaserie Murder in the First er tilbage med tredje sæson og har præmiere d. 6/9 på TNT.

Handlingen udspiller sig i San Francisco, hvor man følger de karismatiske betjente Terry English (Taye Diggs) og Hildy Mulligan, (Kathleen Robertson), der efterforsker de mest alvorlige forbrydelser i byen.

Da en professionel fodboldspiller bliver myrdet udenfor en club for øjnene af hans popstjerne-kæreste, bliver de to betjente hvirvlet ind i en filtreret verden af sport og berømmelse.

Undervejs i efterforskningen presses de to betjente mere og mere i både arbejds- og privatlivet, alt imens en ihærdig distriktsadvokat lægger pres på, da en tragedie truer hans levebrød.

Serien byder på storslået spænding i dette krimidrama, hvor det komplekse forhold mellem de to betjente gør det hele til en meget seværdig og intens oplevelse igennem alle sæsonens 10 afsnit.

Serien Murder in the First handler både om at beskytte byen, men også om at beskytte hinanden.

Den tidobbelte Emmy-vinder Steven Bochco har skabt serien sammen med Eric Lodal.

Lidt bonusinfo: Til dem der ikke lige kan huske, hvor de er stødt på navnet Kathleen Robertson før, så kan jeg sige, at det var hende, der spillede Steves kæreste Claire i vores alle sammens 90’er-serie Beverly Hills 90210.

Kathleen Robertson

I kan som nævnt se serien på TNT fra d. 6/9, og hvis ikke I har adgang til TNT, så kan I læse om, hvordan I får adgang til kanalen her

I USA er serien blevet meget velmodtaget, og de to første sæsoner har høstet store roser. Turner Broadcasting er selskabet bag TV-kanalen TNT, som er kendt for at komme op med et hav af gode dramaserier.

Du kan se et bredt udsnit af de forskellige serier fra TNT her

Se trailer til Murder in the First her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like