Spin-off til Sons Of Anarchy bekræftet!

Hvis man ligesom mig har en stor svaghed for halvfede og pretty-boy outlaw bikers, med mord og fornedrelse på samvittigheden, så kommer denne nyhed som en velsignelse.

En spin-off til serien Sons of Anarchy er bekræftet og er sat i produktion. Efter sigende får den nye serie titlen ”First 9” og den kommer til at foregå i Oakland, med biker-gruppen Mayans MC som hovedfokus.

Mayans MC var den rivaliserende gruppe til SAMCRO (Son of Anarchy Motorcycle Club Redwood Originals) i det meste af de 7 sæsoner og havde lederen Álvarez som frontfigur og præsident.

sons of anarchy
Emilio Rivera som Marcus Alvarez i Sons of Anarchy

Hvor vidt serien kan bære denne spin-off, vil jeg lade være op til jer at vurdere. Jeg synes personligt at det bliver fedt at dykke ned i dette univers igen, da serien var relativt let fordøjelig og udover diverse familie-intriger og kærlighedshistorier, havde en meget klassisk ”lot of guns and blood” drengerøvsagtig feel og dermed efter min mening efterlader os med præmisser der er til at arbejde med, fremfor hvis man skulle ud og skabe en spin-off i et noget mere kompliceret univers.

Jeg skal nok holde jer updated med udviklingen og indtil da kan jeg blandt andet anbefale at læse mere på sitet – www.soafanatic.com.

Se nyheden og lidt good stuff fra settet her :
http://www.soafanatic.com/2015/11/sons-of-anarchy-first-9-spin-off-finally-hits-production-at-fx/?ref=soapages

”Before the Anarchy”:

https://www.youtube.com/watch?v=nSwRbUpxZME

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like