‘Squid Game’ sæson 2 er officielt på vej: Første detaljer udgivet

Lejenes vagter / Foto: Squid Game/Noh Juhan/Netflix

Den populære sydkoreanske Netflix-serie ‘Squid Game’ har officielt fået det grønne lys til sin anden sæson.

Da Squid Game udkom i september sidste år, gik der ikke lang tid før den havde taget hele verden med storm. Squid Game gik hen og blev en af de største serier i verden med over 142 millioner seere og hele 1,65 milliarder visningstimer i løbet af de første 28 dage.

Selvom første sæson af Squid Game virkede som en lukket historie, så var der selvfølgelig straks tale om en sæson to efter den overraskende succes. Halvandet år senere er det nu officielt. Squid Game får sin anden sæson.

Hvad kan man forvente?

Skaberen af Squid Game Hwang Dong-hyuk deler også de første oplysninger om den nye sæson. Han fortæller blandt andet at hovedkarakteren Seong Gi-hun vender tilbage, hvilket derfor indikerer at der er tale om en direkte fortsættelse af en art, og ikke blot et nyt spil med helt nye karakterer.

The Front Man, ham der står for afviklingen af spillet, vender også tilbage, og så bliver vi også introduceret for kæresten til Young-hee (Dukken fra det første spil).

Lyksalig skaber

Hwang Dong-hyuk deler sin glæde i et åbent brev, hvor han af hele sit hjerte takker alle seriens fans for at se og elske serien. Han skriver yderligere:

“Det tog 12 år at bringe første sæson af Squid Game til live. Men det tog kun 12 dage for den blev den mest populære Netflix-serie nogensinde. Som forfatteren, instruktøren og produceren af Squid Game udbyder jeg en stor tak til fans verden over”.

Squid Game sæson to har endnu ikke en premieredato. En lille teaser der annoncerer sæsonen kan ses her.

LÆS OGSÅ: Se traileren til den nye aktion-thriller serie med Chris Pratt i hovedrollen

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Obi-Wan Kenobi’ føles som et gensyn med en gammel ven, der virkelig har haft et par hårde år

LÆS OGSÅ: 5 serier der er perfekte til tømmermændene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like