Stærkt cast fortsætter historien i ‘Forhøret’

Foto: Forhøret sæson 2/Viaplay

Forhøret sæson 2 får et lige så stærkt cast som seriens første sæson, afslører Viaplay.

Foto: Forhøret sæson 2/Viaplay

Optagelserne til anden sæson af krimiserien Forhøret er begyndt, og skuespillerne foran kameraet behøver næppe nogen introduktion;  Trine Dyrholm, Ulrich Thomsen, Dar Salim, Pernilla August, Danica Curcic, Fanny Bornedal, Olaf Johannessen og Søren Malling.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af Forhøret

Trine Dyrholm spiller hovedrollen som psykologen Susanne. Vi møder hende blot fire uger efter, vi så hende og Bjørn (Ulrich Thomsen) tage afsked med datteren i første sæson.

Jagten på en morder

Susanne har genoptaget sit arbejde som psykolog og bliver hurtigt viklet ind i en mordsag. Det sker, da én af hendes patienter afslører at have slået en række unge kvinder ihjel for penge.

LÆS OGSÅ: Nye serier i oktober: Mere The Mandalorian, drama på DR og nyt afsnit af The Walking Dead

Under hypnose fortælle patienten, at han har fået en ny bestilling på et offer. For at forhindre drabet kaster Susanne sig ud i en livsfarlig rejse gennem en rå og barsk underverden:

“I denne sæson er vi på en rasende jagt efter en morder, hvor mørket sænker sig om vores hovedperson og trækker hende mere og mere ind i krimien – indtil hun til sidst selv er den jagede, der må kæmpe for sit liv. Med Trine i centrum bliver det en vild tur! Det er fedt at være i gang”, fortæller seriens instruktør, Christoffer Boe.

Samme opbygning

Ligesom første sæson vil handlingen bestå af en række intense møder mellem karakterne, som jo altså spilles af de meget erfarne skuespillere.

Instruktørstolen indtages igen af Christoffer Boe, som også instruerede seriens første sæson:

“Det er første gang i mit filmiske liv, at jeg direkte fortsætter arbejdet med en historie  så at få lov til at gøre det med Trine og et cast af Danmarks vildeste og dygtigste skuespillere er en kæmpe fornøjelse,” fortæller han om sit arbejde med sæson 2.

LÆS OGSÅ: Bryllupper og begravelse: 6 gode dramaserier du bør se på Viaplay

Forhøret sæson 2 får premiere i slutningen af 2021 på Viaplay.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like