Stemningsfuld Serie-Symfoni i Koncertsalen!

Når vi sidder på kanten af sofaen og hårene rejser sig eller vi fælder en salig tåre, så er det som oftest fordi stemningsmusikken har sneget sig under huden og spiller nerverne et pus!

Disse stemningsfulde toner fra de allerstørste amerikanske serier bliver nu spillet LIVE d. 19. august i DRs eventyrlige koncertsal af både DR Symfoniorkesteret, Dr Koncertkoret og DR Big Band med solister – det betyder, at der også vil være sang, formoder jeg!

Da jeg så hvilke seriers musik vi skal høre, fik jeg et headrush – Ligesom når motionisterne får et runners high, når benene har brugt den ilt der skulle gå hjernen. Her er programmet over aftenens musiske treats:

Game of Thrones
House of Cards
Twin Peaks
True Detective
Mad Men
Fargo
News Room

Derudover lægges der op til, at vi, publikummet, kan lade os inspirere af seriernes universer i vores påklædning! Det bliver bedre og bedre, gør det ikke? Der er selvfølgelig ingen tvivl om, at vi på “Vi elsker serier” selvfølgelig skal med til dette unikke arrangement, og du kan være helt sikker på, at vi deler hele vores oplevelse her på sitet efterfølgende!

Arrangementet er delt op i to dele, hvor der i hele anden del kun vil blive optrådt med den fantastiske stemningsfulde 50’er-musik fra Mad Men. Jeg er sikker på at efter vi selv har leget Mad Men med lækre cocktails både før koncerten og i pausen, at aftenen bliver intet mindre end en fuldkommen magisk oplevelse.

serierserierserier

Læs mere om arrangement her: https://www.facebook.com/events/1281560098525514/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like