Stjerne vender måske tilbage til The Walking Dead!

(Foto: The Walking Dead/AMC)

Der blev sendt chokbølger gennem The Walking Dead-fanbasen da det blev annonceret, at Andrew Lincoln (Rick Grimes) trådte væk fra serien.

Men måske vender han tilbage – dog ikke som Rick Grimes, men som instruktør på serien. Han bruger en del af tiden under optagelserne af sæson 9 på at skygge en instruktør, så han selv kan instruere et afsnit i sæson 10. Han fortæller selv, at han er for investeret i historien og showet til at kunne forsvinde helt væk. Han er heller ikke den første skuespiller fra universet af The Walking Dead, til at instruere et afsnit; Michael Cudlitz, som spillede Abraham fra sæson 4 til 7, vender selv tilbage for at instruere et afsnit i sæson 9.

Det blev tidligere på året annonceret at Andrew ville stoppe med at spille Rick Grimes, og det blev derefter bekræftet, at hans karakterer kun er med i de første 6 afsnit af sæson 9. Lincoln har selv udtalt, at han elsker serien og har en dyb respekt for både sin karakter og for serien i sig selv, men at han havde brug for at bruge mere tid med sin familie eftersom han bruger et halvt år i Georgia på at filme, mens hans familie bor i England – så forståeligt er det vel, selvom det er smertefuldt at skulle sige farvel til Rick Grimes, især efter alle de ting der er sket over de sidste par sæsoner.

En trailer for Rick Grimes’ sidste afsnit er blevet lagt på Youtube for 2 uger siden, så vi har en idé om, hvad der kan forventes – indtil videre virker det til at blive en eksplosiv omgang, og spekulationer florerer allerede vedrørende hans sidste afsnit, nye fjender og hvem der kommer til at overtage rollen som lederen i gruppen.

(Foto: The Walking Dead/AMC)

Så er der bare at spørge sig selv, hvordan man har det med, at Rick Grimes forsvinder fra serien, men at Andrew bliver instruktør på et par afsnit i stedet, og hvem man ønsker at se som den nye leder i gruppen.

Se traileren for det sidste afsnit med Rick Grimes her:

Læs også: The Walking Dead – tid til forandring

Læs også: 7. sæson af The Walking Dead kommer snart på HBO Nordic

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like