Stjernerne til 5. sæson af ‘Fargo’ er fundet

Jon Hamm som Don Draper / Foto: Mad Men/Jaimie Trueblood/AMC

Tidligere i februar blev det annonceret at ‘Fargo’ vender tilbage med en 5. sæson, og nu er hovedrollerne til sæsonen fundet.

Efter fire sæsoner med start i 2014 vender Fargo tilbage. Denne gang er serien sat i året 2019. Den stiller spørgsmålene: Hvornår er en kidnapning ikke en kidnapning, og hvad hvis din kone ikke er din?

Som sædvanlig er der flere spørgsmål end svar når det kommer til hvad den nye sæsons handling går ud på, men hvis den følger den følger trop med de andre sæsoner, så kan den måske tilføje flere nomineringer til dens allerede 55 Emmy-nomineringer.

De nye stjerner

En ting vi dog ved nu, er hvem der indtager hovedrollerne i den kommende sæson. FX præsenterer Jon Hamm, Juno Temple og Jennifer Jason Leigh.

Jon Hamm kræver næppe nogen introduktion for serie fans efter hans syv år lange portrættering i Mad Men som Don Draper. Rollen der skaffede ham syv fortløbende Emmy-nomineringer der kulminerede med at han vandt den ottende og sidste nominering. Det eneste der vides om Hamms karakter i Fargo er navnet Roy.

Juno Temple er kendt i særdeleshed fra sin rolle som Keeley Jones i Apple TV+ serien Ted Lasso, som hun også har fået flere prisnomineringer for. Hun er lige nu aktuel i Paramount+ serien The Offer. I den nye sæson af Fargo skal hun spille en karakter med navnet Dot.

Den sidste er den oscarnominerede skuespiller Jennifer Jason Leigh. En skuespillerveteran med karriere tilbage fra 1977 og en foreløbig kulminering i 2015, da hun fik sin oscarnominering for hendes rolle i Tarantino filmen The Hateful Eight. Leighs karakter i Fargos næste sæson hedder Lorraine.

Fargo sæson fem har endnu ikke en premieredato.

LÆS OGSÅ: Anders W. Berthelsen vender tilbage i ny sæson af den populære TV 2-serie ‘DNA’

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Obi-Wan Kenobi’ føles som et gensyn med en gammel ven, der virkelig har haft et par hårde år

LÆS OGSÅ: Nikolaj Coster-Waldaus døtre skal aftabuisere samtaler om sex i ny serie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like