Stream and Chill: The Falcon and the Winter Soldier er ’back to basic’ for superheltene

Foto: Falcon/Sam Wilson (Anthony Mackie) og Winter Soldier/Bucky Barnes (Sebastian Stan) i Marvel Studios’ THE FALCON AND THE WINTER SOLDIER ekslusivt på Disney+/ Chuck Zlotnick. ©Marvel Studios 2020. All Rights Reserved.

The Falcon and the Winter Soldier har ramt Disney +. Hvis du elsker action og ikke kunne få nok af Captain America-sagaen, så er det her din nye yndlingsserie.

Du havde glædet dig i, hvad der føltes som en evighed, og endelig kom den: Den første Marvel-serie produceret til Disney+, men da du blændede op for WandaVisions obskure rejse gennem gamle TV-serier og referencer, blev din tålmodighed testet.

For nogle var den serie et kærkomment afbræk fra hæsblæsende superhelte-action-sekvenser, mens den for andre var et langt selvgokkende se-hvad-vi-kan-projekt, der ikke hørte hjemme i Marvel-universet.

Efterfølger til ‘Captain America’

Når det er sagt (skrevet), kan der ikke herske tvivl om: The Falcon and the Winter Soldier er ”back to basic” for Marvel og Disney. Det er ikke dårligt! Men allerede fra første sekund kan man mærke, hvordan serien er en sjælelig efterfølger til dens storebror, Captain America.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Marvel gør, hvad Marvel gør bedst i ‘WandaVision’

Igen, det er altså ikke skidt. Og serien er, som alt andet spyttet ud af MCU; et must see. Det er bare ærgerligt, at det her actionbrag, der har kostet 150 millioner dollars (det er cirka en 4-5 John Wick-film), i sidste ende føles lidt som noget, man har set før.

Hør hele Stream and Chills gennemgang her

LÆS OGSÅ: Wonder Woman 1984: 5 ting vi glæder os til

Lyt til tidligere episoder

LÆS OGSÅ: Fra Super Nintendo til horror: 5 oversete serier, der ikke spilder din tid

LÆS OGSÅ: 5 serier du måske har overset på DRTV

LÆS OGSÅ: Successerien ’Killing Eve’ nærmer sig sin afslutning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.