Streaming og TV

Grundlaget for at vi kan dyrke vores passion for de bedste serier er naturligvis, at disse er tilgængelige på diverse streamingtjenester og TV-pakker. På Streaming og TV får du:

  • en samlet oversigt over, hvilke muligheder du har for at nyde dine favoritserier hjemme i sofaen.
  • guides til det mest aktuelle indhold hos de udbydere, vi samarbejder med – så du er opdateret på, hvor lige netop du med fordel kan binge løs.

HBO Nordic

På HBO Nordic finder du klassikere og storslåede serier med flotte billeder, enorme persongallerier og typisk lange afsnit.

De har distribueret serier som The Handmaid’s Tale, The Walking Dead, Twin Peaks, The Office, Fargo, Rick and Morty, Westworld og Barry.

Produktionsselskaberne Home Box Office, HBO Films og HBO Entertainment bidrager med et væld af egenproducerede serier til HBO Nordic, heriblandt Big Little Lies, His Dark Materials, Sex and the City, Band of Brothers, Game of Thrones, The Sopranos, The Wire, Chernobyl, Rome og Deadwood.

 

Se indlæg om serier på HBO Nordic Se aktuelle serier Læs mere om HBO Nordic

C More

C More er Danmarks ukronede krimikonge. Her finder du krimier af den slags, hvor du får lyst til at sidde under et tæppe og med en kop te i hånden, og af den slags, hvor du sidder helt ude på kanten af sofaen.

Blandt de mange krimier finder du Mr. Mercedes, Broen, Harry Quebert-affæren og Forsvundet. Derudover har C More distribueret nogle få store klassikere som Fargo, Peaky Blinders og Game of Thrones.

I eget navn producerer selskabet en hel del krimier og thrillere som Rebecka Martinsson, Fartblind, Hamilton, Gåsmamman, Bäckström, Jægerne, Savnet og Tynd is.

Se indlæg om serier på C More Se aktuelle serier Læs mere om C More

Viaplay

På Viaplay kan du se en god blanding af nye og ældre serier. Særligt komedieserier og serier med fart på er godt repræsenteret i Viaplays udvalg.

Viaplay har bl.a. distribueret klassikere som X-FilesVikingsFrasier, SeinfeldThe OfficeLost og How I Met Your Mother, og de har stor succes med deres såkaldte Viaplay Originals, som er serier, de selv producerer, og som kun er tilgængelige på deres streamingtjeneste, bl.a. ForhøretHånd i hånd og WistingOccupiedAdvokatenRig 45Den som dræber – Fanget af mørketTykkere end vandCold Courage og Box 21.

Se indlæg om serier på Viaplay Se aktuelle serier Læs mere om Viaplay

Stofa

Stofa er Danmarks andenstørste leverandør af tv og bredbånd. Du får derfor masser af tv til en god pris. Med Stofas tv-univers kan du bingewatche serier og film i de forskellige streamingarkiver, hvor der er både dansk og udenlandsk indhold. Du finder også masser af børneindhold fra blandt andet Disney, Cartoon Network og Nick Jr. Og så kan du selvfølgelig se live-tv, hvor der ofte er seriemaraton på nogle tv-kanaler.

Se indlæg om serier på Stofa Se aktuelle serier Læs mere om Stofa