Streaming og TV

Grundlaget for at vi kan dyrke vores passion for de bedste serier er naturligvis, at disse er tilgængelige på diverse streamingtjenester og TV-pakker. På Streaming og TV får du:

  • en samlet oversigt over, hvilke muligheder du har for at nyde dine favoritserier hjemme i sofaen.
  • guides til det mest aktuelle indhold hos de udbydere, vi samarbejder med – så du er opdateret på, hvor lige netop du med fordel kan binge løs.

HBO Nordic

HBO Nordic er en unik tjeneste på det nordiske streamingmarked og tilbyder de bedste nye serier fra HBO og andre kvalitetsudbydere som Showtime, AMC, FX, Hulu, BBC, Starz m.flDe har et stort udvalg af serier, film og dokumentarer, samt masser af børneindhold fra Toonix.  Se bl.a serier som: Game of Thrones, Twin Peaks, The Wire og Big Little Lies.

Se indlæg om serier på HBO Nordic Se aktuelle serier Læs mere om HBO Nordic

C More

C More er streamingtjenesten for dig der elsker et bredt udvalg af såvel skandinaviske som amerikanske serier. Du kan bl.a se alle sæsoner af præsidentens mænd/The West Wing og alle sæsoner af Peaky Blinders. Du finder også godt udvalg af nye film og børneindhold.

Se indlæg om serier på C More Se aktuelle serier Læs mere om C More

Viaplay

Hos Viaplay får du de nyeste og bedste film: Fra danske biografhits til de største amerikanske premierefilm og masser af klassikere. Et kæmpe udvalg af store serier – både de klassiske og de helt nye. Masser af originalt, dansk indhold, som du kan se før alle andre og til børnene har vi det største univers med unikt indhold fra bl.a. Disney.

Se indlæg om serier på Viaplay Se aktuelle serier Læs mere om Viaplay

Stofa

Stofa er Danmarks andenstørste leverandør af tv og bredbånd. Du får derfor masser af tv til en god pris. Med Stofas tv-univers kan du bingewatche serier og film i de forskellige streamingarkiver, hvor der er både dansk og udenlandsk indhold. Du finder også masser af børneindhold fra blandt andet Disney, Cartoon Network og Nick Jr. Og så kan du selvfølgelig se live-tv, hvor der ofte er seriemaraton på nogle tv-kanaler.

Se indlæg om serier på Stofa Se aktuelle serier Læs mere om Stofa