Succesfuld seriemorder-serie på TV2 Play!

American Gothic – Er titlen på en amerikansk tv-serie der havde premiere i USA for godt et år siden og som nu kan ses på TV2 Play.

American Gothic

Serien foregår i Boston i USA, hvor man følger den fremtrædende familie Hawthorne, som i forbindelse med en genåbning af en 17 år gammel seriemorder sag, konfronteres med gamle familiehemmeligheder og mistanken om at der er en morder iblandt dem bliver styrket i forbindelse med sagen.

Jeg har selv set første afsnit af American Gothic og må indrømme, at jeg synes  den virker interessant og jeg glæder mig til at investerer nogle sommeraftenener i at følge med og give jer min fulde anmeldelse af serien når jeg er nået til ende af første sæson, som har 13 afsnit.

Serien har fået 6,6 stjerner på IMDB baseret på 397 anmeldelser, hvilket er i den jævne ende men jeg vil bestemt give serien en chance, da det vil være naturstridigt af mig ikke at hoppe på en god seriemorder/“Who done it” -serie

http://www.imdb.com/title/tt5257744/

Det er også dejligt at se TV2 Play melde sig ind i kampen om de gode amerikanske serier, der ellers har været domineret af Netflix, Viaplay og HBO. TV2 Play har primært været kendt for at levere gode danske serier, såsom Rita, Lærkevej og måske mest sammenlignelig med ovenfor nævnte serie – Den som dræber, som også er blevet filmatiseret.

Info om serien kan ses her –  http://americangothic.play.tv2.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like