Succesfuld Skuespiller i dialog om rolle i True Detective sæson 3 og det betyder….

Ja, ja og sorry, sorry… Jeg hader også clickbait overskrifter, men hey jeg giver faktisk noget her, og vildleder jer ikke, så der dør ingen katte! True Detective sæson 3 er officielt på tegnebrættet. Og det er bekræftet så langt som at HBO`s programchef Casey Bloys, har sagt at sæson 3 ligger i hænderne på manuskriptforfatteren Nic Pizzolato. Selvom intet er 100% på plads, så indikeres det meget kraftigt at man laver en tredje sæson.

(Fot0: HBO Nordic)

Hvad der giver os lidt mere blod på tanden til at forfølge mistanken, om at vi igen skal møde nogle formentligt hårdt plagede kriminalbetjente kæmpe mod skumle forbrydere, korruption og egne dæmoner, er at skuespilleren Mahershala Ali eftersigende har vundet en rolle i serien. Han har blandt andet  optrådt i serier som House of Cards og Luke Cage. Derudover vandt han en Oscar for hans rolle i Moonligt.

(Foto: Flickr)

Læs også: Er True Detective sæson 3 på tegnebrættet?

Læs også: True Detective Anmeldelse af sæson 1 og 2

Hvis det er tilfældet, at vi i snarlig fremtid skal tilbage til det fantastiske univers, som Nic Pizzolato og Cary Fukunaga skabte i den første sæson, ( Ja jeg er også en af dem, der var enormt skuffet over sæson 2) så vil jeg på vegne af Vi Elsker Serier udtrykke den største begejstring. Og så synes jeg faktisk bare, at vi skal lade være med at tale mere om, hvor skuffede vi var over den anden sæson, og give Pizzolato & co den tid de skal bruge til at få gennemarbejdet sæson 3.

Jeg ville selvfølgelig gerne gense både Rust Cohle ( Matthew MacConaughey) & Marty Hart( Woody Harrelson). Dette strider dog lidt imod det antologiske univers i True Detective, hvor hvert sæson følger et nyt cast og foregår et nyt sted. Jeg ville dog hilse velkomment at man gør sig nogle undtagelser, når det kan betyde et gensyn med nogle af de bedst spillede karakterer til dato!

Vi lover at holde jer helt up to date, så snart vi hører noget nyt om True Detective sæson 3,  så bliver I informeret!

I mellemtiden kan vi da lige underholde/skræmme jer lidt. Hvis du aldrig har set den originale historie, der efter sigende skulle have inspireret første sæson af True Detective, så bør du tjekke denne uhyggelige dokumentar ud, som er lavet af VICE :

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like