Det er svært at lave en overskrift der ikke spoiler, men Narcos sæson 2 er…

Ikke den sidste. Netflix har bekræftet at sæson 3 og 4 også bliver en realitet, den første i 2017 og den næste formentlig året efter.

narcos_s3-s4Foto: Netflix // Narcos – sæson 2

Jeg er selv ved at være færdig med sæson 2 og glæder mig til at lave en anmeldelse af serien, som I snart kan læse. Jeg har advaret om spoiler i overskriften, så jeg teaser lige lidt videre til jer der ikke har set sæson 2 endnu. Lad mig sige det sådan, at hele historien om Colombia og narko-karteller med eller uden Escobar er tilpas fyldestgørende og aktuel til at den efter min mening sagtens kan bære et par sæsoner mere.

Dette kan sagtens have været hensigten fra starten, da titlen Narcos jo egentlig dækker ret bredt og dermed ikke er fastlåst til kun at tage udgangspunkt i Pablo Escobar og hans indflydelse på narkotika markedet i Colombia.

Jeg personligt vil tage imod de to kommende sæsoner med kyshånd.

Læs også: Anmeldelse af Narcos sæson 1

Læs også : Det skal du se i september

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like