Tager ny streaming-kæmpe kampen op med Netflix i Danmark?

Streaming til kr. 70 om måneden med mulighed for at downloade E-bøger og se de nyeste serier og film – jaaa det lyder ikke dårligt og heller ikke usandsynligt når man hører hvem der står bag. Det er nemlig en af verdens største og mest succesrige e-commerce forretninger Amazon, som med streamingtjenesten Amazon Prime vil kunne give Netflix og de andre streaming-udbydere seriøs konkurrence.

Amazon Prime er ikke i Danmark endnu, men er kæmpestore i bl.a USA og Tyskland og da de må betegnes som en af de største net-giganter, så må der være grund til bekymring hos Netflix.

Som hardcore serienørd kan jeg berolige med at jeg givetvis beholder mit abonnement hos Netflix og for den sag skyld også Viaplay og HBO, selvom der skulle komme et fint tilbud fra Amazon Prime, da jeg jo gerne skal holde mig opdateret med nyheder fra alle de store udbydere og jeg kommer sikkert også til at få flere abonnementer, for helt ærligt – Kr. 70-90 om måneden for masser af god underholdning, det er da fair nok.

Jeg vil holde jer opdateret med udviklingen i denne sag. I mellemtiden kan I læse lidt om Amazon Prime her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like