Tak for et fantastisk Twin Peaks-event!

 

Torsdag aften holdt VI ELSKER SERIER et event sammen med Espresso House på Rådhuspladsen i København. Det var ikke et hvilket som helst event, det var et event, hvor dedikerede og ekstremt passionerede Twin Peaks-fans, sammen kunne tage afsked eller sige på gensyn til den populære serie, der netop har vist det sidste afsnit i den tredje udgave, som blev kaldt “The Return”.

I denne forbindelse havde vi fået Andreas Halskov, som måske er Danmarks skarpeste Twin Peaks-ekspert til at holde et indlæg, hvor han gik i dybden med både David Lynch, Twin Peaks som helhed og hans vinkler på flere af aspekterne ved “The Return”.

Læs også: Det må gerne være helt sort

Andreas var som altid velforberedt, og hans indlæg vakte stor begejstring hos de videnshungrende entusiaster, der var mødt talstærkt op for at dyrke deres fælles passion for Twin Peaks-universet. Undertegnede fungerede i samarbejde med mine allierede i vores lille seriebevægelse som ordstyrer og koordinatorer, mens der blev udvekslet teorier og delt viden mens vi i fællesskab forsøgte at løse alle mysterierne og fylde alle de gådefulde plothuller, som vi blev efterladt med af Hr.Lynch og Hr.Frost efter “The Return”.

Det blev hurtigt ret tydeligt, at Twin Peaks med dens status som kultserie ville hjemsøge mange af aftenens gæster lige så meget i fremtiden, som den har gjort i de sidste ca 27 år. Omend der var lidt delte meninger, omkring hvorvidt der kunne blive plads til endnu en sæson/udgave? Eller om det vil være bedst at stoppe, mens kaffen er varm og kulsort.

Læs også: David Lynch lukker ikke døren for en ny omgang Twin Peaks

Aftenen blev også brugt til at introducere vores nye “serieklub” som de fremmødte deltagere fik mulighed for at melde sig ind i. Dette blev taget rigtigt positivt imod, og vi glæder os over at vi fik en hel del tilmeldinger på denne aften. Hvis du gerne vil vide mere om denne “hemmelige” klub, så følg med på bloggen eller skriv til: kim@vielskerserier.dk, så kan du høre mere om hvordan du bliver medlem, og hvilke spændende muligheder dette giver, hvis man er dedikeret seriefan.

Du kan få en fornemmelse af den hyggelige stemning i vores lille billedserie her:

(Andreas Halskov & Agent Cooper)

( Espresso House/RR Diner)

(Vores sponsorer havde sørget for at vi kunne fylde vores VI ELSKER SERIER-BAGS med lækkerier)

( Et par ægte Twin Peaks-fans)

(Jonas fra VI ELSKER SERIER)

Hvis du tjekker vores Facebook profil: www.facebook.com/vielskerserier, vil du kunne finde hele “Live” udsendelsen fra vores teori-session, så selv kan nørde lidt med os og måske endda blive klogere eller endnu mere forvirret?

Hvis du gerne vil til flere af denne slags arrangementer, så skal du skrive til: kim@vielskerserier.dk, hvor du kan høre mere om vores serieklub, og få information omkring hvordan du kan tilmelde dig.

Vi takker ESPRESSO HOUSE og vores øvrige sponsorer for et godt arrangement.

          

 

Læs også: Anmeldelse af Twin Peaks;The Return

Læs også: Øgler,rustninger & whatever

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like