Teaser og mulig premieredato til Daredevil sæson 3

(Foto: Marvel’s Daredevil/Netflix)

Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle forvente, da jeg tilbage i 2015 begyndte at streame Marvel’s Daredevil. Efter at have set en knap så vellykket film og med et begrænset kendskab til tegneserierne blev jeg glædeligt overrasket over den nye serie. Historien er spændende og tør være mørk, mens kampscenerne er eksplosive, og skurkene har nuancer, man nogle gange godt kan savne i superheltegenren. Allerede i 2016 fulgte den svære sæson 2, der heldigvis for det meste lykkedes med at leve op til det, der gør netop denne serie speciel. Siden har fans måtte vente længe på nyheder om tredje sæson, mens Marvel’s The Defenders desværre ikke helt nåede samme højder.

(Foto: Marvel’s Daredevil/Netflix)

Nu lader det dog til, at fans af serien godt kan begynde at glæde sig. Skal vi tro den officielle Twitter-konto for Thailands Netflix-afdeling, er der nemlig ikke meget mere end en måned til premieren på tredje sæson.

 

”I was dying as a devil. I live a better life as Matthew Murdock. October 19, meet Daredevil season 3”.

 

Det skal siges, at det ikke er en officiel dato for alle lande, og at serien muligvis kun har premiere i Thailand på det tidspunkt. Det virker dog usandsynligt, at Netflix med så populær en serie ville risikere at provokere spændte fans med spoilers.

(Foto: Marvel’s Daredevil/Netflix)

Der har ikke været ret mange detaljer at finde om sæson 3, men det er så godt som offentliggjort, at fanfavoritten Bullseye endelig kommer til Hell’s Kitchen. Det afslørede et Instagram-billede med Wilson Bethel, der skulle have fået rollen. Billedet er siden blevet fjernet, så der er nok noget om snakken. Derudover vender Vincent D’Onofrio tilbage som Kingpin/Wilson Fisk, hvilket er en fantastisk nyhed, fordi han var med til at gøre tidligere sæsoner så intense.

Netflix’ VP Cindy Holland har tidligere udtalt, at tredje sæson vil være ventetiden værd og kalder den ”a return to form” – lad os håbe, hun har ret. Udover en mulig premieredato har Netflix udgivet en kort teaser til sæson 3, der i den grad vækker minder fra første sæson. Se med her:

Læs også: Watchmen bliver tv-serie!

Læs også: DC Comic TV #4: Supergirl

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like