Teenageheksen Sabrina vender tilbage

(Foto: Chilling Adventures of Sabrina/Warner Bros. Television)
(Foto: Chilling Adventures of Sabrina/Warner Bros. Television)

Netflix og skaberne bag Riverdale står d. 26. oktober klar med et nyt take på Sabrina – skolens heks, og traileren til Chilling Adventures of Sabrina lægger op til en mere mørk og dyster version, end den vi kender fra 90’erne med Melissa Joan Hart i hovedrollen. Vi følger igen Sabrina Spellman, som er halvt menneske, halvt heks, og hendes kamp for at forene disse sider af sig selv, og alt det andet sådan en ung heks går og bakser med. Selvom dåselatteren fra den gamle version er lagt på hylden, teaser traileren dog også med en smule humor i kontrast til det ellers dystre udtryk.

Sabrina-karakteren stammer fra Archie Comics, og det er derfor ikke en kæmpe overraskelse, at skaberne bag Riverdale også har haft en finger med i spillet her. Der har endda været tale om en mulig cross-over imellem de to serier. Som det ser ud nu, bliver det dog ikke lige med det samme.

(Foto: Chilling Adventures of Sabrina/Warner Bros. Television)

Seriens reboot betyder et gensyn med nogle velkendte karakterer. Sabrina selv bliver denne gang spillet af Kiernan Shipka (Mad Men), mens hendes kæreste Harvey Krinkle bliver spillet af Ross Lynch (My Friend Dahmer). Tanterne Hilda og Zelda er selvsagt også med, og spilles henholdsvis af Lucy Davis (Wonder Woman) og Miranda Otto (Homeland). Sidst, men bestemt ikke mindst, er Sabrinas kat Salem også på rollelisten igen.

Chilling Adventures of Sabrina kan ses d. 26. oktober på Netflix, og du kan se traileren her:

Læs også: The Haunting of Hill House kommer på Netflix i oktober!

Læs også: 5 cool kvindelige karakterer

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like