Test din viden: Den store Rejseholdet-quiz

Foto: Rejseholdet/DR

Tag quizzen om DR-krimiserien Rejseholdet, som samlede nationen foran flimmeren i 00’erne.

Quiz om Rejseholdet (scroll ned på billedet)

Rejseholdet fejrer 20 års jubilæum

Søndag den 1. oktober 2000 sendte DR det første afsnit af Rejseholdet, som blev set af intet mindre end 1.241.000 seere. Samme dag kunne vi danskere følge med i håndboldfinalen fra OL i Sydney. En kamp, der træk 1.491.000 seere trods det tidlige sendetidspunkt 7.30.

LÆS OGSÅ: Raised by Wolves og The Undoing: 8 serier vi kan glæde os til på HBO Nordic i resten af 2020

I løbet af ugen havde vi også haft mulighed for at se Hvem vil være millionær?, Euro-valgaften, Hit med sangen, Rene ord for pengene, Fint skal det være, Robinson ekspeditionen, Skadestuen og Gintberg Show Off. Oh yes. Der var smæk på flow-tv’et i begyndelsen af 00’erne.

Hvad skete der med skuespillerne fra Rejseholdet?

Seertallene til alle afsnit af Rejseholdet lå generelt højt. Og da flere af skuespillerne dengang i 2000 kun var i begyndelsen af deres karriere, har flere af dem spillet en hel del roller, siden de spillede med i Rejseholdet.

Charlotte Fich (Ingrid) har bl.a. medvirket i filmene Drabet og Kærlighed på film og serien Mercur. Mads Mikkelsen (Fischer) har siden spillet med i bl.a. filmene Adams Æbler og Jagten og serien Hannibal.

LÆS OGSÅ: Månedens serieanbefalinger: Nyfortolkning af Kong Arthur, politisk satire og en mystisk miniserie

Lars Brygmann (La Cour) har vi set i film som Dirch og serierne Lykke og Dicte. Waage Sandø (IP) var allerede godt etableret som skuespiller og har siden fortsat karrieren med serier som Bedrag og Krøniken. Trine Pallesen (Gaby) har vi siden set i film som Nøgle hus spejl og serier som Forbrydelsen og DNA.

Rejseholdet var noget af det sidste, Erik Wedersøe (Ulf) lavede, før han døde i 2011. Han spillede bl.a. med i filmen Ulvepigen Tinke og serien Nikolaj og Julie. Lars Bom (Johnny) har (udover en del musicals) siden medvirket i bl.a. Max Pinlig-filmene og -serien.

LÆS OGSÅ: Kunne du lide Watchmen og The Umbrella Academy vil du ELSKE The Boys

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like