‘The Batman’ spin-off har officielt fået grønt lys

Foto: The Batman/Warner Bros. Pictures

Efter kort tid i biografen har ‘The Batman’ allerede fået annonceret sin første spin-off.

Colin Farrell brillerede som Oswald Copplepot, også kendt som The Penguin, og nu får han endda sin helt egen serie at folde karakteren yderligere ud i.

Rygtet har eksisteret i noget tid, men med den store kommercielle succes som The Batman allerede er blevet, så er der officielt givet grønt lys til serien The Penguin der vil få premiere eksklusivt på HBO Max.

Det er anden gang i nyere tid, hvor en sidekarakter har fået sin egen serie på HBO Max. Det samme skete for karakteren Peacemaker fra James Gunns The Suicide Squad.

Holdet bag

Colin Farrell vil også være at finde bag kameraet da han også figurerer som executive producer sammen med The Batman instruktøren Matt Reeves, Dylan Clark (Abernes planet-trilogien), Daniel Pipski (A Teacher) og Adam Kassan (Tales from the Loop)

Colin Farrell ser i hvert fald frem til igen at trække sig i pingvindragten. “Den verden Matt Reeves har skabt for The Batman fortjener et dybere blik gennem Oswald Copplepots øjne … Jeg kunne ikke være mere spændt på at udforske Oz mens han klatrer op ad den mørke rangstige for at blive til The Penguin” fortæller Farrel i en pressemeddelelse.

Det vides endnu ikke hvornår serien vil gå i produktion eller hvornår den vil udkomme på HBO Max.

LÆS OGSÅ: Premieredato for sidste sæson af ‘Peaky Blinders’ er annonceret!

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af ‘Killing Eve’ sæson 4: Sidste sæson skal svare på mange spørgsmål

LÆS OGSÅ: True crime-serie om rig sexforbryder: Månedens anbefaling på C More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like