The End of the F***ing World fornyet med sæson 2

Med en Emmy-nominering for bedste fotografering, en BAFTA-nominering for bedste dramaserie og god modtagelse fra både kritikere og seere er Netflix og Channel 4 næppe i tvivl om, at første sæson af The End of the F***ing World var et hit. Vi gav den også her på siden en rigtig fin anmeldelse med på vejen.

(Foto: The End of the F***ing World/Netflix)

Det britiske, mørke komediedrama med Alex Lawther (Black Mirror) og Jessica Barden (Penny Dreadful) i hovedrollerne som henholdsvis selverklæret psykopat og rebel har fået grønt lys til en sæson mere. En lige dele kaotisk og komisk roadtrip i håbet om at komme væk fra det elendige teenageliv er tilsyneladende lige det, folk gerne vil have, for ifølge Channel 4 har seertallene været rekordhøje.

(Foto: The End of the F***ing World/Netflix)

Hovedforfatter Charlie Covell er tilbage, og sæson 2 vil ligesom den første være inspireret af Charles Forsmans graphic novel. Har man set første sæson, ved man, at dens slutning ikke ligefrem er oplagt til en sæson mere, så det bliver spændende at se, hvordan holdet vælger at gribe det an. Den nye sæson har endnu ikke fået en premieredato, men der er rig mulighed for at nå at se den relativt korte sæson 1 på Netflix inden.

Traileren til første sæson kan ses her:

Læs også: Hør os tale om Easy i Aftenklubben på NOVA

Læs også: Watchmen bliver tv-serie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like