The Fall – sæson 3 er nu bekræftet!

Gode nyheder for fans af Gillian Anderson og for fans af spændingsserier af høj kvalitet.

The Fall sæson 3

The Fall sæson 3 er nu bekræftet og kommer efter alt at dømme senere i 2016.

Jeg personligt glæder mig til at følge Gillian Anderson som Stella Gibson og Jamie Dornan, som den suspekte seriemorder Paul Spector.

Jeg vil undlade spoilers, men vil nøjes med at sige, at sæson 2 efterlod os en lille smule hængende, så efter min mening er en sæson 3 uundgåelig og så håber jeg sådan set bare at den lever op til samme høje standard som de to foregående sæsoner.

Du kan læse vores anmeldelser af sæson 1 og 2 her …og du kan se de 2 sæsoner på Netflix.

Læs nyhed om den nye sæson her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like