The Good Cop lander på Netflix

(Foto: The Good Cop/Netflix)
(Foto: The Good Cop/Netflix)

Er du til politiserier? Kan du lide komedier? Og er du helt vild med Josh Groban? I så fald kan du godt begynde at skrige din glæde ud. Fra fredag d. 21. september 2018 blænder Netflix i hvert fald op for deres original-serie The Good Cop, som ser ud til at kunne tilfredsstille lige præcis ovenstående behov. Seriens catchy undertitel, ‘Son’s on patrol, dad’s on parole’, beskriver ret præcist, hvad The Good Cop i bund og grund handler om. Tony Caruso Jr., der spilles af musiker og skuespiller Josh Groban (Ally, Parks & Recreation og Glee), er en samvittighedsfuld politimand, hvis liv besværliggøres gevaldigt af at have en far Tony Caruso Sr. (Tony Danza), der udover at være en knap så ubestikkelig eks-politimand, oven i købet er på prøveløsladelse.

Som om denne situation ikke var grundlæggende irriterende nok for Caruso den yngre, ja så viser det sig også, at hans far – i forsøget på at rette op på sit blakkede ry – skal fungere som ekstern konsulent for politiet. Naturligvis på den sag, hans søn efterforsker. Det er unødvendigt at sige, at dette ikke er en ideel situation, men når nu seriens udgangspunkt er denne ‘konflikt’ og komiske element, bliver det spændende at se, hvor The Good Cop ender. Er det faderen, der ender med at redde sagen? Vil deres akavede forhold ændres? Eller er det Caruso Jr. der overrasker os ved at blive mere kontroversiel? Spørgsmålene er mange og vi glæder os til at de bliver besvaret.

(Foto: The Good Cop/Netflix)

Vurderet ud fra traileren kan vi nok godt forvente en handling, der byder på en del frustration hos Grobans karakter – og at det tit og ofte er foranlediget af faderen. Sjovt ser det i hvert fald ud. Kig med her:

Læs også: The Haunting of Hill House kommer på Netflix 12. oktober!

Læs også: Anmeldelse af Mindhunter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like