The Haunting of Hill House kommer på Netflix d. 12 oktober!

(Foto: The Haunting of Hill House/Netflix)

Fra den 12. oktober kan du streame The Haunting of Hill HouseNetflix. Skuespillerinden Carla Gugino (Geralds Game og Sin City) tager rollen som moderen, sammen med blandt andet Mckenna Grace (Gifted) og Michiel Huisman (Game Of Thrones og The age of Adelaide) i denne ny-fortælling af Shirley Jacksons bog af samme navn. Det bliver en fortolkning af bogen, der er en gotisk gyser-historie, der ofte bliver beskrevet som en af genrens bedste i den litterære historie. Den originale fortælling omhandler en videnskabsmand, der vil forsøge at bevise eksistensen af det overnaturlige, men hurtigt opdager, at man skal passe på, hvad man ønsker sig. Netflix-serien lægger mere vægt på historien bag huset, og dermed familien, der førhen boede i det – og hvordan huset stadig påvirker dem i deres voksenliv.

Traileren lægger i allerhøjeste grad op til en voldsom omgang af gys; alene baseret på de korte klip, man får af noget overnaturligt, kan jeg kun forvente en dosis gys, jeg endnu ikke har oplevet fra en serie på Netflix.

(Foto: The Haunting of Hill House/Netflix)

Instruktøren Mike Flannigan har før arbejdet på gysere med Geralds Game og med den noget specielle Hush, og har i samme omgang medbragt mange skuespillere som han før har arbejdet sammen med. Mckenna Grace er en af de eneste, han ikke har arbejdet sammen med før, og jeg kan ikke lade være med at glæde mig til at se Gifted’s stjerne i en mere dyster rolle. Ud fra traileren kan der kun forventes en skræmmende gyser, mørk stemning og spændende historie-fortælling.

Første sæson vil bestå af ti afsnit og du kan se traileren til The Haunting of Hill House her:

Læs også: Burgere, benzin & bikere – Tak for et fedt Mayans M.C.-arrangement

Læs også: Kan du huske serien? Boston Legal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like