The Sopranos vender tilbage som film

Foto: The Sopranos/HBO Nordic

(Fot0: The Sopranos/ HBO Nordic)

Hvis der er en serie, der altid vil have en særlig plads i mit gamle seriehjerte, så er det The Sopranos. Derfor er det en god nyhed, at vi nu får en film-prequel med titlen: The Many Saints of Newark. Filmen foregår i 1960’erne og handlingen tager afsæt i optøjerne i New Jersey, der involverede dele af det afroamerikanske samfund i bydelen og den italienske mafia. Denne konflikt blev rammen om en ret alvorlig magtkamp i den kriminelle underverden og den kostede 26 personer livet.

David Chase, der er seriens skaber, står bag manuskriptet sammen med Lawrence Konner, der også tidligere har skrevet til bl.a. The Sopranos og Boardwalk Empire. Selskabet New Line Cinema har købt rettighederne til filmen. Der er endnu ikke blevet bekræftet en instruktør, men vi holder jer opdaterede, så snart vi hører nyt. Vi har dog hørt rygter om, at flere af karaktererne fra den originale serie vender tilbage.

Det er altid svært at vurdere, hvad man skal forvente, når en serie laves om til film og omvendt, men vi lægger al vores tillid til Chase og co, og vi glæder os til et nyt skud med gangsterhistorier på det store lærred. Særligt når vi taler en serie af The Sopranos’ kaliber, der var med til at skabe seriernes guldalder.

Læs også: 3 serier du skal se, hvis du elsker Godfather & Goodfellas

Læs også: Anmeldelse af Homeland sæson 6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like