‘The Walking Dead’ får endnu en spin-off

Foto: The Walking Dead/Gene Page/AMC

Som 11. sæson kører bliver der lukket op for meget mere The Walking Dead med endnu en spin-off, og muligvis flere i fremtiden.

Først kom The Walking Dead, dernæst kom Fear the Walking Dead, og forrige år kom The Walking Dead: World Beyond. En tredje spin-off blev også offentliggjort for lidt over et år siden, der skal følge Daryl og Carrol.

Nu er der løftet sløret for den fjerde spin-off til den populære zombie-serie. Tales of the Walking Dead vil være en antologiserie sat i samme univers. Første sæson vil vare seks afsnit og med en times varighed vil den fortælle enkeltstående historier med både nye og kendte karakterer.

Mulighed for flere spin-offs

Chief Operating Officer for AMC, Ed Carroll, der producerer de tre walking dead serier fortalte, at Tales of the Walking Dead vil agere som et en slags testkørsel, og hvis et afsnit var særligt godt taget imod, så kunne det blive sin egen spin-off serie.

Som sagt har The Walking Dead allerede to spin-offs, og en tredje vi ved kommer efter den originale serie har afsluttet sin 11. og sidste sæson. Det lader derfor umiddelbart til at der er mange flere fortællinger i den post-apokalyptiske verden.

Tales of the Walking Dead er sat til at have sin premiere i sommeren 2022 i USA.

De første 10 sæsoner af The Walking Dead kan streames på Disney+, HBO Nordic og Viaplay.

LÆS OGSÅ: ‘I Know What You Did Last Summer’ laves til TV-serie: Se traileren

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Succession’ er kongen af de neoaristokratiske milliardær-dramaserier PUNKTUM!

LÆS OGSÅ: Første billeder udgivet fra den danskproduceret Netflixserie ‘Nisser’

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like