The Walking Dead-skuespilleren Scott Wilson er gået bort

(Foto: The Walking Dead/AMC)
(Foto: The Walking Dead/AMC)

We are deeply saddened to report that Scott Wilson, the incredible actor who played Hershel on #TheWalkingDead, has passed away at the age of 76. Our thoughts are with his family and friends. Rest in paradise, Scott. We love you!”

 

Wilson blev 76 år, og hans nærmeste har meddelt, at han sov ind efter en længere kamp mod leukæmi. Den triste nyhed blev i går offentliggjort på Twitter af holdet bag The Walking Dead, og siden er der kommet rørende historier fra folk, der enten har arbejdet tæt sammen med Wilson eller kun mødt ham kortvarigt. Fælles for dem alle er dog, hvor stort et indtryk han har gjort på dem, og det er meget rørende. Du kan se nogle af dem her.

(Foto: The Walking Dead/AMC)

Wilson har haft en lang og imponerende karriere med roller i både film og på tv. Hans rolle som Hershel Greene i The Walking Dead er dog sandsynligvis den, flest kender ham fra. Karakteren med en urokkelig tro på, at han kunne finde en kur mod den forfærdelige infektion, og som var umulig ikke at elske for sit store hjerte. De mange smukke historier på internettet tegner desuden et billede af, at det var en kvalitet, der også definerede Scott i virkeligheden. AMC og Wilsons talsmænd beskriver ham som en ægte, inspirerende, højtelsket, godhjertet person, der altid vil have en særlig plads i folks hjerter.

Kort før den tragiske nyhed var det blevet meldt ud, at Wilson for en kort stund skulle vende tilbage til The Walking Dead i niende sæson. Han nåede at filme alle sine scener, før han sov ind, og det er derfor sandsynligt, at vi får et sidste gensyn med manden, der har rørt så mange hjerter.

Læs også: 3 serier jeg altid anbefaler

Læs også: 5 cool kvindelige karakterer

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like