Thomas Bo Larsen får rolle i ny sæson af prisvindende serie

Foto: Entrapped/Birta Rán for RVK Studios

Den anmelderroste og prisvindende islandske serie Trapped får ny sæson på Netflix. Serien har danske Thomas Bo Larsen på rollelisten, og optagelserne er allerede begyndt.

 

Den islandske serie Trapped, der også kendes som Fanget – en morder iblandt os, havde premiere i 2016. Serien høstede gode anmeldelser og vandt prisen for bedste tv-serie ved prisuddelingen Prix Europa i Berlin. Nu vender serien tilbage med tredje sæson med et dansk bidrag.

Thomas Bo Larsen (Jagten, Bedrag) er nemlig at finde i den islandske nordic noir-krimis kommende sæson, der kommer til at hedde Entrapped. Her spiller Larsen lederen af en gruppe danske bikere, der kommer deres islandske kollegaer til hjælp i en konflikt over et bestemt område.

LÆS OGSÅ: Anbefalinger: 4 gode serier du bør se i november

De islandske bikere kæmper med en hedensk sekt over et stykke jord, som de to grupper hver især mener at have ret til. Sektlederen Oddur mener, at det omstridte område er hellig jord, mens den unge, vrede biker-leder Gunnar også gør krav på jorden. Konflikten ender med et drab, som de to politibetjente Andri og Hinrika skal opklare.

Flere gensyn i ’Trapped’

I hovedrollerne som de to politibetjente Andri og Hinrika ses den amerikanskfødte, islandske skuespiller Ólafur Darri Ólafsson (True Detective) og Ilmur Kristiánsdóttir (Ástríður). I første sæson af Trapped skulle de to opklare en forbrydelse, hvor et parteret lig blev fundet under en snestorm.

Bag den kommende sæson står dens islandske instruktør Baltasar Kormákur, der også stod bag seriens to forrige sæsoner. Første sæson havde ligeledes et dansk islæt, da Bjarne Henriksen (Forbrydelsen) dengang spillede en modvillig færgekaptajn med samarbejdsvanskeligheder.

LÆS OGSÅ: 5 serier fra 2020 du bare SKAL se

Mens du glæder dig til tredje sæson af Trapped kan første og anden sæson streames nu på Netflix. Seriens kommende sæson forventes at få premiere i 2021 på Netflix.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like