‘Tokyo Vice’ er klar til at vise dig Tokyos kriminelle underverden: Se traileren

Foto: Tokyo Vice/Eros Hoagland/HBO Max

Det nye krimidrama fra HBO Max ‘Tokyo Vice’ viser Tokyos underverden gennem en kriminel-rapporters øjne.

Inspireret af den sande historie om den amerikanske journalist Jake Adelsteins beretninger fra Tokyos polititjeneste i slut 90’erne, Tokyo Vice dykker ned i den kriminelle underverden set med Jakes øjne.

Han vil gerne være en god rapporter, men som en boss i Yakuza organisationen (Den japanske mafia) fortæller Jake “Rapportere er ikke vellidte i Tokyo… Specielt hvis de er gode til deres arbejde”.

Hvor langt vil Jake gå for sandheden? Hvad er den værd? Jake vil blive konfronteret med disse spørgsmål imens han begår sig i underverdenen, og prøver at finde ud af hvem der overhovedet er til at stole på.

Se traileren

Traileren siger det hele. Kriminalitet, sociale lag i samfundet, vold og magtkampe. Det der måske kan sætte serien et skridt over konkurrenterne er folket foran og bag om kameraet.

Holdet bag ‘Tokyo Vice’

Blandt hovedrollerne finder vi Ansel Elgort (Baby Driver, West Side Story) og den oscarnominerede Ken Watanabe (Last Samurai, Inception).

Bag kameraet er en stor skuespilsforfatter og Broadway darling J.T. Rogers som hovedforfatter på serien. Noget af det mest spændende er dog at instruktøren Michael Mann (Heat, The Insider) har instrueret serien første afsnit og agere yderligere som executive producer.

Tokyo Vice har premiere på HBO Max d. 8. april.

 

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Moon Knight’ kryber som den første Marvel-serie over i horror-genren

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Netflix i april 2022

LÆS OGSÅ: Film der burde være oscar-nomineret

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like