Tom Hardy tilbage i ny barsk serie med dansk islæt

Tom Hardy, den britiske skuespiller som er kendt for diverse hårdtslående roller, og senest filmen The Revenant, er tilbage i en ny serie der har præmiere på BBC 7.januar.

Serien hedder Taboo, og handler kort fortalt om en mand der vender tilbage til London i 1814, efter at han har været forsvundet og formodet død i ti år. Tom Hardy spiller rollen, som James Keziah Delaney der forsøger at opbygge sit eget shipping-imperium og giver et af de større firmaer kaldet East India Trading krig til stregen.

Taboo

Hvis man ser nedenstående trailer, er man ikke et sekund i tvivl om, at der er tale om en barsk serie. Dette underbygges når man hører, hvem der har været med til at lave serien. Udover at Hardy selv har skrevet manuskriptet, og selv spiller hovedrollen, så har han fået hjælp til manuskriptet af sin egen far Chips Hardy.

En anden god nyhed er, at Ridley Scott som vi bl.a kender fra Blade Runner og Gladiator, er med som executive producer på serien. Serien er instrueret af Steven Knight, som også har instrueret HBO serien Peaky Blinders, hvor Tom Hardy også var at finde på rollelisten.

Der er også lidt interessante nyheder set med danske briller. Kristoffer Nyholm som bl.a stod bag Forbrydelsen, har instrueret fire af seriens afsnit. Dermed ser det ud til, at Danmark i 2017 fortsætter sin fremmarch på den udenlandske seriescene.

Serien kan som sagt ses på BBC 7.januar, og HBO Nordic har bekræftet, at man engang i 2017 også kan se serien på deres tjeneste.

Læs også: Q&A med skuespillere fra Vikings

Læs også: Er du en Westworld robot?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like