Tony Soprano vender tilbage: Se traileren til den kommende ’Sopranos’-film

Foto: The Sopranos/HBO Nordic

Efter års ventetid løftes sløret endelig for filmen ’The Many Saints of Newark’, der fortæller successeriens forhistorie. Og det er ikke hvem som helst, der spiller den unge Tony Soprano.

Gangsterdramaserien The Sopranos’ sidste afsnit løb over skærmen i 2007. Da serien sluttede, havde den vundet 21 Emmy-priser og fem Golden Globe-statuetter. Alene James Gandolfini, der spillede seriens omdrejningspunkt Tony Soprano, vandt tre priser for Bedste hovedrolle.

LÆS OGSÅ: Hvorfor elsker vi ‘The Sopranos’? Derfor… 

Gandolfini døde tragisk alt for tidligt i 2013, men seriens skaber David Chase annoncerede i 2018, at en ’prequel’ var på vej til det store lærred. Nu har Warner Bros. har udsendt en trailer til filmen, der får titlen The Many Saints of Newark.

Filmen tager udgangspunkt i den unge Tony Sopranos opvækst, der udspiller sig midt i den bølge af voldsomme sociale uroligheder, der splittede de amerikanske samfund i 1960’erne.

Og selv skeptikere, der må mene at kun James Gandolfini kan spille rollen som Tony Soprano, må være lidt beroligede. For i rollen som den opblomstrende mafiaboss, er nemlig ingen ringere end afdøde Gandolfinis søn, Michael. Og at dømme ud fra traileren herunder, så ser han i høj grad ud til at kunne udfylde faderens sko.

’Game of Thrones’-instruktør bag kameraet og rutinerede Ray på rollelisten

At få Michael Gandolfini til at spille hovedrollen er ikke filmens eneste scoop, der også byder på et stærkt øvrigt cast. Gangsterfilmsveteranen Ray Liotta (Goodfellas, GTA) har ligeledes en fremtrædende rolle på en liste, mens Alan Taylor (Game of Thrones) er bag kameraet.

Derudover medvirker også Vera Farmiga (The Departed, Bates Motel), Billy Magnussen (The Big Short) og Jon Bernthal (Fury, The Wolf of Wall Street).

The Many Saints of Newark forventes at få premiere d. 1. oktober 2021.

LÆS OGSÅ: Stream and Chill: 5 serier der ændrede TV og streaming for altid 

LÆS OGSÅ: Fra mafiaboss til klovn: 5 forskellige antihelte og hvorfor vi hepper på dem! 

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på HBO Nordic i juli 2021

LÆS OGSÅ: Hvis du kunne lide ‘The Wire’ og ‘Snowfall’, vil du elske ‘The Chi’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like