C More frigiver trailer til ny nordisk spændingsserie om klimaforandringer

Foto: Nicolas Bro i Tynd is/C More

C More har netop udgivet traileren til deres nordiske serie Tynd is, som får premiere den 3. februar.

Se traileren til Tynd is

Som vi også ser i traileren, handler Tynd is om Grønlands udfordringer med klimaforandringer.

Et forskningsfortøj bliver kapret ud for Grønlands kyst og får store konsekvenser for en international miljøaftale, der skulle have forbudt miljøskadelige olieboringer i regionen.

Serien skildrer desuden, hvordan den grønlandske befolkning føler sig behandlet i det danske rigsfællesskab.

Nicolas Bro: Tynd is sætter tingene i perspektiv

I Tynd is skal vi bl.a. opleve Nukâka Coster-Waldau (Forbrydelsen), Lena Endre (Millennium-trilogien), Iben Dorner (Borgen, Den som dræber) og Nicolas Bro (DNA, Kriger, Broen).

Sidstnævnte spiller den danske udenrigsminister Martin Overgaard og fortæller i en pressemeddelelse fra C More, hvad han håber, seerne får ud af at se Tynd is:

Nogle af de faktuelle ting, der ligger til grund for især Lena Endres karakter, har virkelig sat tingene i perspektiv for mig. Det håber jeg også, danskerne oplever.

Foto: Nicolas Bro i Tynd is/C More

Optaget i Grønland og Island

Tynd is har desuden Julie Eigaard, Angunnguaq Larsen, Bianca Kronlöf, Alexander Karim, Johannes Bah Kunke, Reine Brynolfsson og Christopher Wagelin på rollelisten.

Grønland og Island har lagt grund til optagelserne, der fandt sted i 2019. Manuskriptet er skrevet af Birkir Blær Ingólfsson og Jónas Margeir, og afsnittene er instrueret af nordmanden Cecilie Mosliv (Greys hvide verden).

Serien består af otte afsnit. De to første afsnit får premiere på C More 3. februar 2020, og herefter udgiver de et nyt afsnit hver mandag.

LÆS OGSÅ: Aktuelle serier på C More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like