True crime detektiverne er tilbage i teaseren til ‘Only Murders in the Building’ sæson 2

Foto: Only Murders in the Building/Hulu

‘Only Murders in the Building’ vender tilbage med en ny efterforskning. Denne gang  er det dog mere af nød end interesse.

Only Murders in the Building  er komedieserien med Martin Short, Steve Martin og Selena Gomez i hovedrollerne som de true-crime elskende podcasters der løste et mord, og nu er de snart tilbage i seriens anden sæson.

Efter begivenhederne i første sæson er Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) og Mabel (Selena Gomez) nu hængt ud for at være forbundet med døden af formanden for deres boligforening Bunny Fogler.

De tre true-crime fanatikere bliver nødt til at finde den sande morder, men det er ikke nemmere end som så. Det er offentlig viden at de menes at være forbundet med mordet på Bunny, der er kommet en konkurrerende podcast og så skal de forholde sig til alle naboerne der tror de har begået et mord.

Se teaseren

Holdet er samlet igen, men vi når også at få nogle glimt af nye folk i serien. Modellen og skuespiller Cara Delevingne gør sin entre i teaseren, og det samme gør sig gældende for komikeren Amy Schumer der for nylig var vært til Oscar-showet.

Serien er skabt af Steve Martin og John Hoffman (Grace & Frankie). De tjener også som executive producers sammen med Martin Short og Selena Gomez.

Anden sæson af Only Murders in the Building har premiere på Disney+ d. 28. juni.

LÆS OGSÅ: Dårlige serier: 5 serier du ikke behøver at starte på 

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Star Trek: Discovery’ samler sig i fjerde sæson

LÆS OGSÅ: Seriemordere, efterforskninger og tilståelser: De bedste true crime-serier på Netflix du måske ikke kender

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like