Er True Detective sæson 3 på tegnebrættet?

Det ville være ugens mest fantastiske nyhed! Der er vedholdende rygter fra diverse amerikanske film og serie-nyhedssites, om at Nic Pizzolato der var manuskriptforfatter på begge sæsoner af den populære serie, skulle være teamet op med produceren bag HBO serien Deadwood, David Milch, om at lave en tredje sæson af True Detective. HBO har dog ikke bekræftet nyheden endnu, men rygterne vil vide, at man har parret de to kreative hoveder op, for at se om de sammen kunne komme op med det helt rigtige manuskript til en tredje sæson af serien.

Personligt mener jeg, at den første sæson er noget af det bedste tv der nogensinde er lavet, hvor jeg dog tilgengæld tilslutter mig koret af fans, der var noget mere konservative i vurderingen af den anden sæson. Du kan læse lidt mere om vores sammenligning af begge sæsoner her.

Læs også: True Detective anmeldelse af sæson 1 og 2

Der vil være meget på spil, og manuskriptforfatter Nic Pizzolato og instruktøren Cary Fukunaga vil have en opgave foran sig, i forhold til at genvinde hardcore fansenes gunst, efter det må siges at anden sæson langt fra fandt den samme melodi som den første.

 

Vi glæder os til at følge udviklingen og lover at holde jer opdateret, så snart der er noget bekræftet – så stay tuned!

Læs også: True Detective Podcast! hør den her!

Læs også: Anmeldelse af Taboo

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like