Tv-serie: Dødbringende Våben trailer! – Se den her!

Måske kan du huske, at vi i tidernes morgen skrev et indlæg om, at Dødbringende Våben kommer som tv-serie?

Ellers læs det her: Dødbringende Våben –Serien- Er du ikke oppe at køre?

Jeg var ikke særlig optimistisk, men efter at have set traileren, har jeg fået two thumps up! Der er højt tempo, jokesene lander lige hvor de skal, og det ser sørme så pokkers lækkert ud det hele. Jeg tror bestemt, at denne serie vil være et friskt pust på en fed, underholdende action-serie midt i alle de alvorlige krimier! Især må jeg sige, at gutten der spiller Riggs er lige præcis den bad boy, som jeg havde håbet, han ville være!

I Danmark kommer vi til at kunne se serien på Viaplay.

Tjek traileren her:

 

2 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like