Twin Peaks-day afslører to nye Twin Peaks-plakater

Vidste du, at der var en officiel Twin Peaks dag? Det var i fredags, og i den anledning blev der udgivet to officielle Twin Peaks posters, som du kan købe her!

Her på sitet går vi ind for en global Twin Peaks- helligdag! Her i DK har vi nogle stykker, så hvorfor ikke inkludere en mere? Eller skifte en af dem ud med en, der faktisk betød noget, vi kunne huske. På en Twin Peaks helligdag ville vi faktisk vide, hvad vi skulle og hvorfor vi skulle holde fri – nemlig for at se, snakke og drømme om Twin Peaks! Samtidig ville sådan en helligdag også skabe sammenhold på tværs af lande, religioner og kulturer.

Læs også: Q&A med en af DK’s største Twin Peaks-eksperter

Twin Peaks må være populært næsten overalt. Muslimer, kristne, jøder, ateister, hinduister, buddhister, ekstremister, autonomister, bilister, campister og en integrationsminister ville på sådan en dag kunne stå sammen og dyrke Twin Peaks! Ja, istedet for at hænge fast i de ting, der deler os, så lad os dele det, vi har tilfælles. Den 24. februar bør derfor fra nu af være en helligdag tilegnet Twin Peaks!

Og Den 25. februar skal tilegnes Family Guy.

Og en dato til Westworld, True Detective sæson 1, Stranger Things og Sherlock Holmes sæson 1-3 ville bestemt være på sin plads. Måske er det far out, men i Japan har de haft en Tom Cruise-dag, så hvorfor ikke?

Læs også: 2 nye videoer fra Twin Peaks-land

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like