Alt om Twin Peaks sæson 3 – Plus en teaser-trailer!

Twin Peaks sæson 3 kommer til næste år, og det er noget, vi ser frem til her på kanalen! Vi har her samlet alle svarene til dine spørgsmål om Twin Peaks sæson 3:

twin-peaks_new_poster

Hvem er bag roret? Forhåbentlig David Lynch.

Bare rolig! De originale skabere af serien, David Lynch og Mark Frost er også skaberne af sæson 3, og David Lynch instruerer hele molevitten. Phew!

Hvor og hvornår kan jeg se serien? Giv mig en dato nu!

Tag lige en chill-pill! Den helt præcise dato er endnu ikke offentliggjort, men det bliver i den første halvdel af 2017. Vi skyder på januar! Serien kommer først og fremmest på den amerikanske kanal SHOWTIME, og så håber vi, at den hurtigst muligt kommer til enten Netflix, Viaplay eller HBO-nordic!

Hvilke af ”de gamle” karakterer vender til the land of the peaks? Special agent Dale Cooper?

Korrekt! Kyle MacLachlan (jeg kan heller ikke udtale det efternavn) som spillede FBI agenten med særlige evner vender tilbage i sæson 3 igen i hovedrollen! Faktisk vender alle næsten tilbage – Her er nogen af dem: Savnede Laura Palmer vender tilbage samt hendes forældre. Måske husker du tvetydige Audrey Horne, hendes far og onkel Ben? De er også med. Shelly Johnson er med. Bobby Briggs er højst sandsynlig med, og så er Sherif Harry Truman også med – men han bliver spillet af Robert Forster denne gang. The Log Lady skulle have været med, men da hun desværre forlod denne verden sidste år, er det uvist om hun nåede at få indspillet nogle scener, og Frank Silva der spillede Bob døde i 1995. Men i dag kan de jo lave alt på computer.

Er der nye stjerner med?

Rigtig mange! Kan du huske dengang hvor filmstjerner var for fine til serier? Den tid er forbi og Twin Peaks sæson 3 må være den serie indtil videre der har samlet allerflest fra Lala Land:

Oscarnominerede skuespillere som Laura Dern (Wild), Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight), Robert Forster (Jackie Brown), Naomi Watts (21 Grams) er med. Derudover er Ashley Judd (Kiss the Girls), Tom Sizemore (Heat) James Belushi (According to Jim) også med om bord.

Hvem laver underlægningsmusikken?

Du mener soundtracket? Alt tyder på at det heldigvis igen bliver Angelo Badalamenti, men det er vist ikke helt officielt endnu. Men vi krydser fingre!

Hvornår må jeg se den trailer?

Det må du lige nu, lige her:

2 comments
    1. Hej Signe, Det er få trailere der er udgivet til serien, og denne omtales som en kort teaser trailer. Mvh Vi Elsker Serier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like