Twin Peaks, True Detective og….?

Ja, du kan faktisk være med til at bestemme hvilken serie, det skal handle om næste gang vi holder “hyggeaften” i København. Hvis du ikke liiige bor i København, så skal du nu ikke være nervøs. For vi rykker selvfølgelig også arrangementet til andre af de større byer i Danmark, hvis det bliver den succes, som det plejer at være. Du skal nu også være hjertens velkommen i København selvom det vil kræve lidt transport.

Vi kan afsløre at vi lige nu planlægger at holde to arrangementer i slutningen af 2018 – hvis der er den rette opbakning. Til disse arrangementer vil vi bl.a vil vise afsnit 8 af første sæson af True Detective og tale ud fra det. Det skal selvfølgelig gøre os alle helt klar til den længe ventede og forhåbentligt spændende sæson 3, der har premiere på HBO Nordic i januar. Vi planlægger også – vanen tro – at følge lidt op på Twin Peaks-universet, hvor man igen vil kunne opleve Andreas Halskov og undertegnede helt i stødet til at nørde omkring det bizarre og fantastisk forunderlige Twin Peaks-univers. Kan du slet ikke vente til vores aften, så kan du jo nyde det første afsnit af Fanboys & Finkultur lige her (Psssst..husk at abonner på vores You Tube kanal, det er også med til at støtte Vi Elsker Serier).

Vi vil selvfølgelig gerne have dig med til begge disse arrangementer, men du kan også skrive til os, hvilken serie du synes egner sig til, at vi holder et par arrangementer rundt omkring i det danske land. De serier, der får størst opbakning går vi meget gerne videre med. Skriv gerne til: [email protected], hvor du kan begrunde, hvorfor du synes, vi skal beskæftige os med netop din serie.

Hvis du ikke allerede er medlem af serieklubben, så få da lige meldt dig ind, så du er sikker på, at du kommer med til vores arrangementer, der typisk har begrænsede pladser. Når du støtter klubben, støtter du også Vi Elsker Serier, der ud fra vores passion lægger mange timer i at skabe Danmarks bedste serieindhold til jer. Det koster kun sølle 180 kr. om året at være med (Altså 15 kr. om måneden). Pengene går til leje af lokaler, løn til freelancere og udvikling af vores eget indhold, så vi på sigt kan skabe en endnu bedre platform til jer vores brugere.

Når du tilmelder dig serieklubben, bliver du også automatisk inviteret med til hyggeaftener for fanredaktionen. Du kan læse mere og melde dig ind her:

Du kan se billeder og en video fra vores tidligere arrangementer her:

Burgere, benzin & bikere; Tak for et fedt Mayans M.C.-arrangement!

Tak for et fantastisk Twin Peaks-event!

Læs også: VIDEO  Fanredaktion part 1: Twin Peaks The Return

Læs også: True Detective sæson 3 får premiere 14. januar på HBO Nordic!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like