Twin Peaks visning og arrangement i København & Aarhus i januar

Har du ligesom os konstante abstinenser for at dykke ned i det fantastiske og mystiske Twin Peaks-univers? Eller er din hjerne stadigvæk krøllet godt og grundigt sammen efter The Return?  Har du behov for at tale med ligesindede og få diskuteret dine teorier, blive kloge på plothuller eller bare spise et stykke tærte og drikke en kop damn good coffee? Så skal du ikke holde dig tilbage, for nu har du chancen for at tilbringe en hel dag sammen med nogle af DK`s største Twin Peaks-nørder.

Vi viser de første to afsnit af Twin Peaks The Return samt det allerede ikoniske afsnit 8 på det store lærred i Aarhus og København. Så uanset hvor du bor i landet, så giver det god mening at melde dig til og få en hyggelig dag sammen med os. Værterne vil være Andreas Halskov og Kim Sørensen fra Vi Elsker Serier.

Du kan læse mere og tilmelde dig her:

Cinemateket i København d.12/1-2019

Øst for Paradis i Aarhus d.26/1-2019

Arrangementet præsenteres af Vi Elsker Series Serieklub. En stor tak til jer, der allerede er medlem og dermed er med til at sikre, at vi kan holde disse arrangementer. Er du ikke medlem, så hold dig ikke tilbage med at tilmelde dig idag. Det kan du gøre her:

Hvis du skriver dit ønske til [email protected] i forbindelse med dit medlemskab af klubben inden d.10/1-2019, så får du en gratis og valgfri A4 plakat med fra vores shop.

Vi glæder os til et par hyggelige dage, hvor uglerne ikke vil være, hvad man tror, og hvor det tyggegummi du kender, vil komme tilbage med stil.

Hvis du ikke kan vente med at nørde Twin Peaks, så kan du hygge dig med vores første udgave af Fanboys & Finkultur, hvor vi talte om genskabelsen af Twin Peaks (Mere følger i 2019). Se hele videoen her og like, kommenter og abonner gerne på vores kanal, så bliver vi glade!

Læs også: VIDEO; Fanredaktion part 1: Twin Peaks The Return

Læs også: Anmeldelse af Lynch-lydbogenRoom to Dream

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like