Ulrich Thomsen medvirker i ny serie med Jude Law og John Malkovich

Foto: Jude Law, Yulia Snigir og Ulrich Thomsen i The New Pope/Gianni Fiorito/C More

Ulrich Thomsen deler rulletekstplads med store navne som Jude Law og John Malkovich, når serien The New Pope får premiere den 26. januar 2020.

Foto: Jude Law, Yulia Snigir og Ulrich Thomsen i The New Pope/Gianni Fiorito/C More

“Det er nogle af sværvægterne i vores fag. Det en af de sjældne godbidder, du kun får en gang imellem i din karriere. Jeg er fan af alle tre, så det var kort sagt fantastisk”, fortæller Ulrich Thomsen om sin medvirken i en pressemeddelelse fra C More.

En eksistentiel serie

The New Pope er ifølge Ulrich Thomsen en meget eksistentiel serie, der handler om at være menneske. Serien er en fortsættelse af den prisbelønnede serie The Young Pope, hvori Amerikaneren Lenny Belardo (Jude Law) indsættes som pave Pius XIII.

Nu ligger Pius XIII i koma, og i hans fravær har en ny sat sig i pavestolen. Denne nye pave er den umiddelbart charmerende engelske aristokrat Sir John Brannox (John Malkovich), der har fået pavenavnet John Paul III.

Vi skal hurtigt opleve, at den engelske charmør gemmer på et par hemmeligheder, og han får samtidigt svært ved at leve op til sin forgængers karismatiske væremåde. Ifølge Ulrich Thomsen

Ulrich Thomsen spiller en dansk læge

I rollen som Lindegard spiller Ulrich Thomsen en dansk læge, som skal holde øje med den syge paves helbred.

Foto: Ulrich Thomsen i The New Pope/Gianni Fiorito/C More

“Lægen er en stærkt troende katolik. Da Jude Laws karakter helt uventet vågner fra koma, står han tilsyneladende over for et mirakel og skal pludselig forholde sig til, om sådan et virkelig kan finde sted? Det var skønt at spille rollen, som beskæftiger sig med evige spørgsmål om tro og den større mening med livet”, siger Ulrich Thomsen i en pressemeddelse fra C More.

The New Pope er instrueret af Paolo Sorrentino, der også instruerede The Young Pope. Han har tidligere modtaget en Oscar for filmen Den store skønhed.

Vi kan opleve Ulrich Thomsen i tre ud af de i alt ni afsnit af The New Pope, som får premiere på C More den 26. januar 2020.

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af A Million Little Things

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like