En update på True Detective sæson 3.

(Foto: Scoot Mc Nairy, IMDB)

Hvis der er en serie, der i den grad har en stor plads i mit hjerte, så er det den første sæson af  antologi-serien True Detective. Jeg følger nærmest manisk med i, hvad der rører sig i forbindelse med tilblivelsen af den kommende sæson. Der er ikke bekræftet en endelig dato, men vi ved, at det HBO igen står bag, og at det igen er Nic Pizzolatto, der er manuskriptforfatter. Ydermere kan vi bekræfte, at skuespillerne: Stephen Dorff ( Public Enemies, Blade) og Scoot McNairy( Halt and catch fire, Godless) har sluttet sig til castet, sammen med Mahershala Ali ( House of Cards, Moonlight).

Location

Om location har vi også fået lidt mere at vide. Vi ved nu, at serien kommer til at udspille sig i det område, der kaldes “The Ozarks”. Det er et bjergområde i staten Arkansas, og allerede her er jeg langt mere fortrøstningsfuld end med sæson 2, hvor jeg også må tilslutte mig koret af utilfredse fans. Årsagen til at det lover godt, er efter min mening, at selve rammen er altafgørende for at skabe den rette stemning i True Detective-universet. LA som ramme er set mange gange før, og når man så mixer det med klicheér og for mange uinteressante hovedpersoner  samt en handling der grænser til at være ligegyldig, ja, så har man efter mening opskriften på en fiasko. Der er en årsag til at serier som Twin Peaks, Fargo og første sæson af True Detective fungere, og det har i høj grad noget med den ramme serien præsenteres i at gøre. Så lad os krydse fingre for at: ARKANSAS ROCKS!!

Handlingen

Handlingen strækker sig over flere årtier, og vi får endnu engang en mordgåde og hårdtprøvede kriminaldetektiver. Vi får denne gang også en sørgende far der er traumatiseret efter et personligt tab. Meget tyder på, at vi vender tilbage til sæson 1 rent stemningsmæssigt, og at vi kan forvente den samme morbide tilgang til handlingen som vi elskede dengang vi først så True Detective. Man har lov til at håbe på, at Nic Pizzolato har fået den tid han skulle have til at lave det helt rigtige manuskript. Sæson 2 virkede ihvertfald til at være rushet igennem, og mest af alt virkede det til, at den skulle lukrere på den foregående sæsons succes.

Sæson 3 ser ud til at få premiere engang i 2019, og det er selvfølgelig et godt stykke ude i fremtiden, men vi lover at holde jer opdateret med alle nyheder om den nye sæson.

Hvis du er lige så stor fan af True Detective som os, så kunne det være vi var så heldige, at du vil støtte VI ELSKER SERIER-SHOPPEN ved at købe et eller flere af nedenstående produkter, som vil klæde både dit serie inspirerede hjem og garderobeskab. Du kan i hele januar  købe 3 valgfrie produkter og kun betale for 2 :

True Detective inspireret t-shirt – Louisiana Art School

True Detective inspireret t-shirt – Cursed Crown

True Detective inspired poster – Louisiana Art School

True Detective inspired poster – Cursed Crown

Vi håber du vil støtte shoppen, og at du vil blive glad for dine produkter ellers er der 14 dages fuld retur :).

Læs også: De 5 bedste serier på HBO Nordic i 2017

Læs også: True Detective i det 19. århundrede?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like