Vender Frasier tilbage?

(Foto: Frasier/Paramount Television)
(Foto: Frasier/Paramount Television)

Kelsey Grammer, som spillede rollen som Frasier Crane i 22 år (først i Cheers og siden for egen ret i spin-off-serien Frasier), har udtalt, at han er ved at undersøge mulighederne for en reboot af den populære serie, der ellers sluttede efter sæson 11 i 2004. Tanken er at vende tilbage til Frasiers liv 15 år senere i en ny by (den nye serie kommer altså ikke til at foregå i Seattle).

Grammar siger selv, at tankerne om en ny serie er på et meget tidligt stadie, men han har talt med de andre Frasier-skuespillere om muligheden. John Mahoney, der spillede Frasiers far Martin, døde desværre tidligere i år, men det forlyder, at resten af castet har sagt ja til at medvirke.

Intet er dog sikkert endnu.

”Det vigtigste er, at det bliver en virkelig god serie,” fortæller Grammer. ”Hvis ikke vi har en fantastisk historie at gå ud fra, vil det formentlig ikke ske.”

Frasier er en af mine personlige favoritter, og selvom man kunne frygte, at en reboot vil have svært ved at leve op til sin forgængers høje kvalitet, ville jeg stadig elske at se mit yndlings-cast samlet igen.

Så længe Kelsey Grammer er ombord, er der efter min mening en god chance for, at Frasier faktisk vender tilbage, og at kvaliteten holder.

Hos Vi Elsker Serier holder vi i hvert fald skarpt øje med Frasier og skal nok holde jer opdateret, når vi hører mere.

Læs også: Skuespilleren bag Frasiers far er død

Læs også: Mine 5 favorit-introer

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like