Ventetiden på Westworld sæson 3 bliver lang

(Foto: Westworld/HBO)

Det sidste afsnit af Westworld sæson 2 blev tilgængeligt på HBO Nordic i går og, udover alle gåderne, efterlader det os med en lang ventetid til næste sæson. Der var næsten to år mellem de to første sæsoner, og nu tyder det på, at det ikke bliver anderledes med tredje ombæring.

(Foto: Westworld/HBO)

Seriens skabere Jonathan Nolan og Lisa Joy har i et interview udtalt, at der endnu ikke er blevet planlagt en premieredato, og de fortsat taler med produktionsselskabet HBO om detaljerne i forhold til rollelisten og handlingen.

Spoilers for Westworld sæson 2! Har du ikke set det sidste afsnit skal du ikke læse videre, men derimod se det sidste afsnit.

Den lange ventetid skyldes blandt andet, at ambitionerne for serien er høje og at sæson 3 kommer til at udvide omfanget. Nolan understreger at det meste af sæsonens handling komer til at foregå udenfor parken. Lisa Joy understreger at planen fra begyndelsen var at få robot-værterne ud i den virkelige verden. Så er spørgsmålet blot, hvad værterne finder, når de bevæger sig ud på ukendt grund?

Udforskningen af den virkelige verden i Westworld betyder dog ikke et endegyldigt farvel til de forskellige parker, hvor vi indtil videre kun har set noget til Westworld og Shogun World. Nolan fortæller at de bevidst har efterladt nogle af vores favoritkarakterer i parken, da ikke alle af Delos’ verdener er blevet undersøgt endnu.

Mere sikkert er det dog at Westworld sæson 3 hovedsageligt kommer til at dreje sig om Bernard og Dolores i den virkelige verden.

Læs også: Midtvejsanmeldelse af Westworld sæson 2

Læs også: Anmeldelse af Westworld sæson 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like