Vi Elsker Serier er nu på Podimo!

Det er med stor begejstring, at Vi Elsker Serier nu kan afsløre, at vi er på den nye Podcast app Podimo.dk

Her kan du lige nu lytte til vores første 4 podcasts der er tilgængelige, og du får tilmed en 30 dages gratis prøveperiode på tjenesten. Du kan også mange andre virkeligt gode podcasts på tjenesten!

Sådan gør du: 1) Download appen 2) Start din gratis prøveperiode (Herefter 39 kr. pr. måned 3) Lyt til vores podcasts og husk at følg os, så du er up to date, når vi lægger nye op.

Her er de fire afsnit du lige nu kan høre:

#Podcast 1 – The Ted Bundy Tapes

Vi går i første episode helt tæt på seriemorderen Ted Bundy med afsæt i Netflix-serien The Ted Bundy Tapes, der efter vores mening er en af de bedste True Crime-serier. En uhyggelig dokumentar der bygger på lydoptagelser og interviews med en af vor tids værste seriemordere.

#Podcast 2 – Mindhunter

Vi bliver i seriemorder-genren, når vi kigger på en af vores favoritserier of all time: Mindhunter. Vi går sammen med vores hovedpersoner i serien tæt på både fascinationen  og foragten af og for nogle af verdens farligste mennesker. Mindhunter handler om den adfærdsenhed hos FBI, der grundlagde begrebet seriemordere.

#Podcast 3 – Bingeværdige serier til juleferien

(Indeholder reklame for Telmore)

Vi kommer med vores personlige anbefalinger til serier fra 2019 du kan “binge-watche” i din ferie.

#Podcast 4 – Sæson battle Big Little Lies 1 vs 2

(Indeholder reklame for Telmore)

Hvis der er en serie, der har taget flere af os hos Vi Elsker Serier med storm, så er det HBO-serien Big Little Lies. Vi kigger på de to sæsoner og sammenligner dem samt giver vores bedømmelse af sæson 1 vs 2.

Om Vi Elsker Serier

Mit navn er Kim Martin Sørensen, jeg er vært på podcasten, og har forskellige gæster i studiet til en snak om serier med forskellige nørdede vinkler. Jeg stiftede Vi Elsker Serier i 2016, fordi jeg ville skabe en platform, hvor seriefans i Danmark kunne dyrke fællesskabet omkring passionen for serier. Vi er takket være et enormt engagement fra jer som følger og støtter Vi Elsker Serier blevet det største online site med 100% fokus på serier i Danmark.

Hvis du gerne vil støtte Vi Elsker Serier, så vi kan skabe godt indhold såsom video og podcast, så kan du bl.a blive medlem af Serieklubben for kun 15 kr. om måneden ( Betales som 180 kr. pr. år og kan opsiges når som helst dog senest 1 måned før automatisk årlig forlængelse.

Serieklubben: Læs mere om fordele ved Serieklubben og bliv medlem her

Støt Vi Elsker Serier: Du kan også vælge at støtte med et valgfrit beløb. Se mere her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like