Vi Elsker Twin Peaks podcast afsnit 3: Twin Peaks The Return. Medvært: Daniel Engberg

(Foto: Twin Peaks The Return/Showtime)

Var du blandt dem, der synes at de første to sæsoner afTwin Peaks var lige så sorte som Agent Cooper foretrækker sin kaffe? Så bare vent til Twin Peaks The Return. 

Et mesterligt mindf#@k er vel den bedste måde at beskrive fortsættelsen på Twin Peaks med undertitlen The Return. Serien vendte i 2017 tilbage efter en i seriens univers pause på femogtyve år. Seriens handling centrerer sig om hvad der skete med Agent Cooper efter den ikoniske og meget omdiskuterede afslutning på sæson to.

Vi håber, at du har haft mulighed for at lytte til vores to forrige podcast afsnit, hvor vi gik tæt på handlingen i de første to sæsoner af Twin Peaks. I dette podcast afsnit skal vi nemlig tale om Twin Peaks The Return. Og lad os bare sige det som det er, du vil ikke forstå noget som helst, hvis du ikke er up to date i universetOg måske vil du ikke forstå noget alligevel, men det gør måske heller ikke så meget. Det skal vi nok komme ind på hvorfor i podcasten.

Lyt til de første to afsnit her, hvis du endnu ikke har hørt dem:

Podcast 1: Twin Peaks første sæson

Podcast 2: Twin Peaks anden sæson

Du kan se alle sæsoner af Twin Peaks på Paramount+. Se mere her

Her kan du lytte til vores nyeste podcast afsnit om Twin Peaks The Return:

Bonus feature: 

I forbindelse med Aarhus Seriefestival i 2020 fik vi Sabrina Sutherland, der er executive producer på Twin Peaks The Return og en af David Lynch`s allertætteste samarbejdspartnere til at lave en personlig hilsen til os, hvor hun på ca. ti minutter sætter ord på tilblivelsen af Twin Peaks The Return med primært fokus på episode otte, som måske er den vildeste time i en tv-serie nogensinde. Og så kan vi da lige stolt afsløre, at det er David Lynch selv, der har filmet denne korte video. Det er da ret så sejt synes vi!

Se intro til Twin Peaks The Return af Sabrina Sutherland her:

 

Om streamingtjenesten Paramount+

Med underholdning for publikum i alle aldre er Paramount+ hjemsted for et massivt katalog. Og med mere end 6.000 serie-episoder og film, giver Paramount+ publikum i alle aldre et bredt udvalg af ikoniske fan favoritter, såvel som nye eksklusive titler.

Tjenesten tilbyder eksklusive titler fra SHOWTIME, CBS og Paramount Studios samtidig finder du en mangfoldig samling af Paramount+ originalserier, eksklusive dramaserier, Paramount-film, det hotteste reality, helt nye store blockbusterfilm samt en god blanding af globalt og lokalt indhold, der spænder over alle genrer.

Paramount+ er den første nordiske streamingtjeneste, der lanceres på Apple TV-kanaler og er desuden tilgængelig via partnerplatformene TV 2 PLAY, YouSee, Telmore og Allente. Tjenesten er også tilgængelig direkte via en ny Paramount+ app, hvor du får de første 7 dage for 0 kr. når du opretter dig som ny kunder. Herefter koster adgangen til al  indholdet kun 59,-/md.

Bliv kunde her

Læs også: Sommerens krimiguide: Gode krimiserier på C More

Læs også: De bedste serier i 2022 indtil videre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.