Vi fejrer at vi skal på krimimesse ved at udlodde to billetter

Foto: Sons of Anarchy / Netflix

Vi Elsker Serier pakker for andet år i træk kufferterne og drager mod det jyske – nærmere bestemt til det tidligere fængsel i Horsens, hvor den årlige krimimesse foregår. I år er messen 6.-7. april. Udover at svælge i kriminalhistorier – vi glæder os særligt til at se hvad messen har til os True Crime-fans – har Vi Elsker Serier i år sin egen stand, hvor alle er velkomne til at komme og få en snak om dét, vi alle elsker – serier (denne weekend naturligvis særligt krimiserier, men vi udvider gerne emnerne). Vi holder desuden et spændende oplæg om ‘Antihelte i serier’. Du kan se hele programmet til krimimessen her.

(Grafik: Sally Ward)

Vi Elsker Serier er Danmarks største fællesskab for serie-elskere, og vi vil derfor gerne have jer – vores brugere – med på messen. Vi udlodder af samme grund 2 billetter til medlemmerne af vores serieklub. Vinderne vil blive fundet ved lodtrækning. Du kan læse om alle serieklubbens andre fordele og melde dig ind her:

Er dine krimi-abstinenser så store, at du ikke kan vente helt til 6.-7. april med at få dem slukket, så kan vi anbefale at tjekke Crime Talks ud. Vores venner fra truecrime.dk holder events på Frederiksberg og i Svendborg – og du kan læse mere om dette her.

Læs også: De bedste krimiserier på Netflix

Læs også: Anmeldelse af True Detective sæson 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like