Vildt sjov komedieserie: Månedens serietip på C More

Foto: Schitt’s Creek/ C More

Vi Elsker Serier anbefaler i denne måned en komedieserie, der hev flere priser hjem ved årets Emmy-uddeling.

Foto: Schitt’s Creek/ C More

Schitt’s Creek er en canadisk serie og har sit omdrejningspunkt i den tidligere velbeslåede Rose-familie. Familiens overhoved er Johnny, der er gift med Moira, og sammen har de to forkælede rigmandsbørn i David og Alexis.

Johnny har opbygget en anseelig formue gennem sin kæde af videobutikker, men familien har mistet alt efter at være blevet hustlet af deres tidligere business-manager. Eller det vil sige, at Johnny og familien har mistet næsten alt. De ejer nemlig stadig en lille landsby, som Johnny forærede til sin søn som en joke.

Se ‘Schitt’s Creek’ og vores andre anbefalinger på C More, og få 14 dage gratis her

Du har nok gættet det. Byen går selvfølgelig under det meget lidt flatterende navn, Schitt’s Creek.

Serien følger herefter de komiske og pinagtige kulturmøder mellem de jordnære, men provinsielle indbyggere i Schitt’s Creek og den snobbede Rose-familien, der har svært ved at forlige sig med det nye liv.

Anmelderrost og historisk prisvindende komedieserie 

Schitt’s Creek er skabt af Dan og Eugene Levy, der spiller Johnny og David Rose i serien. I virkeligheden er de to også far og søn, og deres samarbejde er blevet rost til skyerne i både underholdningspressen og ved et utal af prisuddelinger.

LÆS OGSÅ: Emmy Awards 2020: Her er vinderne

Således vandt Schitt’s Creek som den første komedieserie hele syv priser ved dette års Emmy-uddeling. Den vandt bl.a. for ’Bedste komedieserie’ og havde fuldt hus i alle skuespillerkategorierne, da Eugene Levy vandt for ’Bedste mandlige skuespiller’, mens Catherine O’Hara (Six Feet Under) tog prisen for ’Bedste kvindelige skuespiller’ for sin rolle som Moira Rose.

Se traileren til ‘Schitt’s Creek’

En anden anbefalingsværdig serie på C More

Hvis du nu allerede har set Schitt’s Creek eller bare slet ikke tænker, at sådan en vildt sjov, populær og prisvindende serie er noget for dig, så kan vi også stærkt anbefale C Mores stærke serie Ramy. Ramy er ligeledes en komedieserie med dybde og handler om en ung, religiøs amerikaners svære balance mellem et udsvævende ungdomsliv og livet som rettroende muslim.

LÆS OGSÅ: Nye serier i oktober: Mere The Mandalorian, drama på C More og nyt afsnit af ‘The Walking Dead’

Hvis du vil se Schitt’s Creek eller Ramy, så kan du få C More i 14 dage helt gratis. Det er bare at klikke her og tilmelde dig, og så kan du binge allerede fra i dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like